Fitness tøj i store størrelser

De fleste plus size kvinder har nok oplevet at det ikke altid er lige nemt at finde fitnesstøj i butikkerne når man er større end str. 42. Mange traditionelle mærker stopper nemlig deres størrelser der, men derfor behøver man ikke fortvivle og enten gå i herreafdelingen eller opgive ideen om smart plus size træningstøj.

Sort træningsbluse med hvide detaljer fra Studio
Sort træningsbluse med hvide detaljer fra Studio

Lilla mønstret træningstop med elastikkant fra Zhenzi
Lilla mønstret træningstop med elastikkant fra Zhenzi

Komfort når man træner

Man kan sagtens finde smart og funktionelt træningstøj tøj i store størrelser. Træningstøj, som er lavet i ordentlige materialer, har den rigtige pasform og gør at man får mest muligt ud af træningen. Der findes næsten ikke noget værre, end at stå i en gennemsvedt t-shirt der klæber til kroppen. Man bliver både kold og måske endda også en smule usikker på ens udseende i fitnesscentret. Så er det meget sjovere at bruge energien på at træne.

Nogle vil måske være nervøse ved tanken om, at skulle have fitnesstøj på der sidder lidt til. Tætsiddende træningstøj, isæt bukser, er bare meget mere behageligt at træne i, end tøj der er for løst. Jeg tror alle kan føle sig lidt fjollede første gang de iføre sig et par trænings tights, men fordelene opvejer alle de tanker du kan have om de tætsiddende bukser.

Sorte træningsbukser i strækbart materiale fra Zizzi
Sorte træningsbukser i strækbart materiale fra Zizzi
Lilla mønstrede trænings capri tights fra Zhenzi
Lilla mønstrede trænings capri tights fra Zhenzi

Man skal heller ikke være bange for at hoppe i farver når man træner. Farver kan løfte dit humør og gøre dig ekstra glad. Man skal ikke gemme sig i mørke farver, bare fordi man har en større størrelse. Plus size træningstøj findes i mange forskelige størrelser. Så det er bare at vælge det, man synes matcher ens humør den dag.

Træningstrøjer i forskellige farver fra Zizzi
Træningstrøjer fra Zizzi

Sports bh’en

Derudover er det også vigtigt at have en god sports bh når man træner. Den skal give masser af støtte og sørge for at barmen bliver hvor den skal, ligemeget hvor højt eller lavt ens aktivitets niveau er. En god huskeregel er, at jo større skålstørrelse man bruger (i almindelig bh), jo mere støtte skal man have i sin sports bh. Enhver der har prøvet at dyrke sport i en almindelig bh, vil nok være enige i, at det er meget mere behageligt at træne, når man har en god sports bh i stedet. De er designet til formålet og er giver en meget mere positiv træningsoplevelse. Sports bh’en skal sidde til på kroppen og barmen så støtten bliver optimal. Den skal selvfølgeligt ikke stramme så man føler den giver vejrtrækningsproblemer.

En fejl mange ofte begår er at tro 2-3 billige og tynde sports bh’er ovenpå hinanden virker lige så fint, men det vil aldrig kunne give den samme effekt som en god, kvalitets sports bh der sidder som den skal. Det andet bliver også hurtigt ubehageligt at have på, og ikke mindst at skulle kæmpe sig ud af efter træning. Derfor vil det altid være bedre at investere lidt mere i en sports bh der er lavet til kvinder i større størrelser, som har den rigtige pasform og som sørger for at alt sidder som det skal under hele træningen.

Med og uden bøjle

Sports bh'er fra Ulla Dessous
Sports bh’er fra Ulla Dessous

Curvii forhandler høj kvalitets Sports bh’er fra Ulla Dessous, der netop giver den gode støtte. Samtidigt kan de tilpasses den enkelte så de sidder helt perfekt. Der er både Sports bh’er med og uden bøjle. Se dem alle her.

Sammen med det lækre træningstøj får man de optimale forudsætninger for at få mest muligt ud af sin træning.

Se hele udvalget af træningstøj tøj hos Curvii

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top