Curvii søger norsk country manager til Ikast

Curvii har igennem de sidste 7 år arbejdet sig op til at blive den største forhandler af Plus Size mode i Danmark. Vi er en 100% digital e-commerce virksomhed med fokus på at skabe kundetilfredshed, via smarte og intelligente digitale løsninger.

Vi søger nu en norsk medarbejder, der kan varetage et bredt udvalg af opgaver til vores kommende norske webshop. Det vil være opgaver indenfor produktoprettelse, nyhedsbreve, kundeservice eller generering af indhold til sociale medier. Derfor er det vigtigt, at du kan tale til den modne målgruppe, men også den unge.

Det er også et must, at du har flair for den digitale verden, og er født med de sociale medier. Vi har et rigtigt stærkt team, der både kan træne og hjælpe i dagligdagen, men du kommer hurtigt til selv at få medansvar for mange områder vedr. den norske platform.

Hvilken uddannelse du har, betyder ikke så meget, men du skal kunne smile i telefonen og man skal kunne mærke dig på skrift. Begge dele på flydende norsk. God service er grundstenen Curvii er bygget op af.

Hos os får du en hverdag med fuld fart på. Du kommer til at arbejde med tøj på en digital platform i et nyt stor marked. Vi vil sammen indtage Norge med et kæmpe brag, og få skabt tusindvis af nye relationer, til flere glade kunder. Se gerne hvad vores danske kunder siger om os på Trustpilot https://dk.trustpilot.com/review/www.curvii.dk

Har du lyst til at være med helt fremme inden for e-handel og kan du se dig selv som country manager hos os, så send ansøgning + cv til [email protected]

Stillingen er 37 timer om ugen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top