Om Curvii

Det er måske ikke lige til at se det, men det var faktisk Kent (ham med de usædvanlige tynde arme), der fik idéen til at sælge Plus Size tøj i store størrelser. Helt præcist hvorfor, er der ingen der længere kan huske, men alle er enige om, at det først var da Kirsa kom til, at det virkelig tog fart.

Sådan starter historien om den lille familieejede virksomhed Curvii. Og for at det ikke skal være løgn, var der faktisk ingen af de to, der havde arbejdet med tøj, inden de begav sig ud på dette midtjyske eventyr.


Curvii 2015


Kent kommer fra en baggrund i bl.a. Søværnet, og det på trods af, at han har vandskræk. Kirsa derimod, har været landfast i hele hendes karriere, mens hun har arbejdet som tandlæge med speciale i glade tænder.

På dette spinkle grundlag, var det ting som ærlighed, ordentlighed og arbejdsglæde, der dannede fundamentet for Curvii. Hvis blot kunderne var tilfredse, og medarbejderne glade, var der fat i noget af det rigtige.

Med denne opskrift i hånden blev der bygget ud og bygget til, og i dag rummer vi 1600 m2 fyldt med tøj, pakkemaskiner og højt humør.
Curvii er en lille virksomhed med store ambitioner. Vi producerer ikke selv det tøj vi sælger, men lægger i stedet vægt på at være særligt effektive.

Det betyder f.eks. at
  • - Selvom vi er få (men dygtige) medarbejdere på lageret, sender vi stort set alle bestillinger ud samme dag de kommer ind.
  • - Ringer du til vores kundeservice, besvarer de telefonen på i gennemsnit 2,4 sekunder.
  • - Og mangler du en bestemt vare, kan vi oftest have den hjemme fra vores leverandører, samme dag du henvender dig.


Det er altsammen fordi, vi omdanner nyeste teknologi til drøn-smarte løsninger, der giver kunderne den allerbedste og hurtigste service. Man kunne måske gå så vidt, og kalde os en IT-virksomhed, der har ret godt forstand på tøj i store størrelser.

Og så er vi fremme ved Curvii, som den ser ud i dag. Nu lidt rundere, lidt bredere og en del mere finpudset. Vi har afdelinger i Danmark, Norge og Sverige og rummer et udvalg du ikke finder andre steder. Ærlighed og ordentlighed er dog stadig det vigtigste for os. Sådan har vi lært det hjemmefra. Fra barnsben, ude på heden, i det Midtjyske.Indehaverne


Kundechef og medejer


Kent
Adm. direktør og medejer