Om Curvii

En bragende success blev til endnu en udfordring.

Gennem Thissocks.dk mødte vi en kæmpe efterspørgsel efter tøj i store størrelser. Det har nu skabt Curvii, der målrettet går efter at levere modetøj i de helt rigtige størrelser, fra 42-60.

Vi har både kendte danske mærker der ikke går på kompromis med kvaliteten, men også spændende udenlandske designere, der kan give noget unikt og yderst specielt hvad angår design og materialer. 

Plus size tøj er kommet for at blive, og derfor satser vi stort på at blive nr. 1 inden for netop denne kategori. Det betyder at du hos os får en fantastisk service og nogle produkter der er nøje udvalgte.

Du betyder alt for os, det er dig der er i centrum.

Derfor hører vi gerne fra dig hvis du har ros og ris eller blot en god idé. Vi tror på at 2-vejs kommunikation er vejen frem for at drive virksomhed i dag, og vi tager vores kunders meninger og holdninger meget seriøse. I bliver med til at skabe Danmarks største online shop for plus size kvinder.

God fornøjelse på Curvii.dk

Kirsa Jespersen
Indehaver - Curvii.dk - en del af Family Group

Hos Curvii har vi fokus på tøj til kvinder i str. 42-60. Vi sælger plus size modetøj der både ser rigtigt ud, og samtidig har en god pasform.


Indehaverne


Adm. direktør


Kent
IT og marketing