Kurv Du har 0 varer i kurven
×

Sidst lagt i kurven. Se alle

Din indkøbskurv er tom.

Handelsbetingelser

 

Over 15.000 glade følger på Facebook

 

5 stjerner på Trustpilot

★★★★★

 

5 stjerner på Facebook

★★★★★

 

Børsen Gazelle 2020

 

Rated med Høj Kreditværdighed

 

Levering

Du får GRATIS fragt med PostNord eller Bring til et valgfrit afhentningssted i Danmark, når du køber for over 599,-.

Køber du for 599,- eller derunder kan du vælge mellem disse forskellige typer af fragt:

- Bring valgfrit afhentningssted til 35,- Her leveres pakken til en pakkeboks efter dit valg.

- PostNord privat med omdeling til 55,- Her leveres pakken til din privatadresse (eller en alternativ adresse hvis du ønsker dette)

- PostNord valgfrit afhentningssted til 45,- Her leveres pakken til et posthus eller en pakkeboks efter dit valg.

- PostNord erhvervspakke til 45,- Her leveres din pakke til den firmaadresse du har opgivet.

- Afhentning i Ikast til 0,- Her kan du hente din pakke i Ikast, helt gratis indenfor åbningstiden.Læs mere her om afhentning.

 

Vi sender din bestilling inden for 1-2 hverdage. I sjældne tilfælde kan der være længere leveringstid. Hvis det er tilfældet, vil du få besked pr mail. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-3 hverdage efter ordreafsendelse. 

Vi sender også til:

Norge: Brug Curvii.no

Sverige: Brug Curvii.se

Grønland: Fra DKK 199,- Fragtprisen til Grønland afhænger af varenes vægt, volumen og valg af fragtform fly eller skib. Den beregnes automatisk og kan ses på ordresiden efter valg af fragtform.

Finland: DKK 49,-

Singapore: DKK 149,-

Færøerne og resten af Europa. Her er fragten DKK 99,-. for brevforsendelse med sporingsnummer.Returforsendelser

Du skal benytte curvii.dk/returportal hvis du ønsker at ombytte eller sende varer tilbage.

Vi vedlægger en returlabel i pakken.
Denne koster 49,- at benytte, og vil blive modregnet i din tilbagebetaling.
Dette gælder for alle pakker til Danmark
Vi anbefaler denne fragttype, da du eller skal påregne 4-5 dages ekstra behandlingstid.

Kan du ikke finde en returlabel i din pakke, vil kundeservice være behjælpelig på [email protected].

Sender du pakken uden at bruge vores returlabel, skal du selv betale returfragten. Vi refundere ikke portoen. Du er også selv ansvarlig for at pakken når frem.

Returpakken skal sendes til / afleveres på vores adresse:

Lysholt Allé 2
7430 Ikast.

(vi afhenter ikke pakker der er leveret i pakkebokse, pakkeshops ol.)

Sidst men ikke mindst

Du skal returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den.

Vi håndterer din returpakke hurtigst muligt og senest indenfor 7 hverdage efter modtagelsen.

Ved returnering tilbageføres købesummen til den konto handlen er indgået med inden for 7 hverdage efter modtagelse.

Hvis du vælger at fortryde købet af nogle af produkterne og værdien af disse gør at du ryger under grænsen for gratis fragt forbeholder vi os retten til at opkræve den reelle fragtomkostning eller modregnet denne i dit tilgodehavende.

PriceRunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for en time at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster ingenting og tager kun et øjeblik. Ekstra tryghed med PriceRunner Købsgaranti

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af beskadiget vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig personligt.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien omfatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er omfattet af garantien, samt de gældende brugervilkår.Fortrydelsesret

Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen, når du handler i en dansk netbutik.

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse herom. Meddelelsen skal gives på mail til [email protected] . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, samt oplyse dit ordrenummer. Du skal returnere varen i samme stand og mængde, som da du modtog den. Returfragten skal du selv betale. Vi kan modtage pakker fra alle gængse fragtfirmaer, og du vælger selv hvilket fragt eller post firma du ønsker at benytte. Returpakken skal sendes direkte til vores adresse, vi afhenter ikke pakker sendt til pakkebokse og lignende. Hvis du ønsker det kan du, ved at henvendelse til [email protected], købe en returlabel til at printe ud. Den koster til 49,-, og bliver sendt til dig på mail.Reklamation

Vi har kvalitetskontrol på vores forsendelser, men skulle der alligevel være fejl eller mangler ved en vare, skal du kontakte os inden du sender varen retur. Dette kan gøres enten på mail [email protected] eller på telefon 50 30 80 10. Vi har brug for dit navn og dit ordrenummer. Vi tilbyder i tilfælde at reklamation at sende dig en returlabel på mail. Hvis du ønsker at vi skal betale returfragen skal du benytte denne fragtform. Vi bestræber os på at behandle din returordre indenfor 7 hverdage.

Vi tager forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Har du spørgsmål til levering, ombytning, returret, reklamation eller andet,  kan du altid kontakte os på mail [email protected] eller på tlf. 50 30 80 10.

Returadressen er:

Curvii
Lysholt Allé 2
7430 IkastFair Use politik

Man skal behandle hinanden ordentligt og fair. Derfor har vi lavet vores fair use politik.

For at handle hos Curvii kræver vi at du:

  • har til hensigt at beholde de varer, du køber. At du har til hensigt at beholde de varer, du køber, forhindrer dig aldrig i at udnytte din fortrydelsesret. Du er altid berettiget til din lovbestemte fortrydelsesret i overensstemmelse med vores handelsbetingelser.
  • ikke lægger unødigt pres på eller truer vores ansatte i forbindelse med køb og returneringer eller i kontakten med vores kundeservice.

Adfærd, der kan betragtes som en overtrædelse af vores Fair Use-politik, er for eksempel:

  • overdreven eller unormal købs- og returneringsadfærd, der indikerer, at kunden ikke har haft til hensigt at beholde bestilte varer.
  • forsøg på utilbørligt at påvirke eller true vores ansatte for at opnå en udvidet returret i forhold til vores handelsbetingelser eller ufravigelig lovgivning.

Curvii har ret til at afvise en ordre og er ikke forpligtet til at indgå en salgsaftale på Websiden. Der er først indgået en bindende købsaftale, når du modtager en endelig ordrebekræftelse med kvittering fra os. Curvii kan afvise ordrer fra kunder, hvis vi har rimelig grund til at mistænke, at kunden overtræder vores Fair Use politik.

Vores vurdering af, om du har overtrådt vores Fair Use-politik, er baseret på systematiske udregninger over købsmønster og adfærd.

Det er altid vores ansatte, der foretager den endelige vurdering af, om en ordre skal accepteres eller afvises. Hvis din ordre afvises, vil du få meddelelse herom pr. e-mail til den e-mailadresse, du oplyste ved bestillingen. Når vi har meddelt, at vi har afvist, at du kan handle hos os, gælder denne beslutning for dig uanset din profil eller e-mailadresse. Det er ikke tilladt at omgå denne beslutning på nogen måde, for eksempel ved at handle i en andens navn, da det i sig selv udgør en særskilt misligholdelse af Fair Use politikken.Persondata

Dit navn og din adresse bruger vi kun, så vi kan sende varerne til dig. Din e-mail bliver brugt til at sende dig en ordrebekræftelse. Vi behandler alle dine oplysninger strengt fortroligt, og videregiver ingen oplysningerne til 3. part.

Læs om vores privatlivs politik her

 

Curvii er en del af Family Group

 

Følg os på Instagram