Handelsbetingelser

 

Over 2800 glade fans på Facebook
 

5 stjerner på Facebook

 

Levering

Du får GRATIS fragt med Post Danmark til et valgfrit afhentningssted i Danmark, når du køber for over 599,-.

Køber du for under under 599,- kan du vælge mellem disse forskellige typer af fragt:

- Post Danmark privat med omdeling til 54,- Her leveres pakken til din privatadresse (eller en alternativ adresse hvis du ønsker dette)

- Post Danmark valgfrit afhentningssted til 35,- Her leveres pakken til et posthus eller en pakkeboks efter dit valg.

- Post Danmark erhvervspakke til 44,- Her leveres din pakke til den firmaadresse du har opgivet.

- Afhentning i Showroom til 0,- Her kan du hente din pakke i vores  showroom i Ikast, helt gratis.

 

Vi sender din bestilling inden for 1-3 hverdage. I sjældne tilfælde kan der være længere leveringstid. Hvis det er tilfældet, vil du få besked pr mail. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-3 hverdage efter ordreafsendelse. 

Vi sender også til Grønland, Færøerne og resten af Europa. Her er fragten fast DKK 100,-. Vi sender her som brev uden sporingsnummer.

Ombytning

Vi har udvidet returret, og det betyder at du kan bytte eller returnere enhver vare inden for 14 dage. Du modtager sammen med dine varer en kombineret følge- og returseddel. Den skal du udfylde og sende med de varer du ønsker ombyttet. Ombytter du varer til andre varer af en lavere pris, tilbagefører vi differencen til din konto. Ønsker du at ombytte dine varer til varer med en højere pris, kan du enten afgive en ny bestilling eller betale differencen med en bankoverførsel.

Returret

Julegaver byttes frem til 5. januar 2018.

Hvis du fortryder dit køb, kan du returnere enhver vare inden for 14 dage fra den dato, du har modtaget varen. Varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Sammen med dine varer modtager du en kombineret følge- og returseddel. Den skal du udfylde og sende med de varer du ønsker at returnerer. Returfragten skal du selv betale. Vi tilbagefører beløbet til din konto inden for 7 dage efter modtagelse. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelsen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller returnere den på returadressen.

Reklamation

Vi har kvalitetskontrol på alle vores forsnedelser. Er der alligevel fejl eler mangler ved en vare, skal du kontakte os inden du sender varen retur. Enten på mail [email protected] eller på telefon 50 30 80 10. Vi har brug for dit navn og dit ordrenummer. Alt efter hvilken vare der er tale om, anviser vi den fragtform du skal benytte, hvis du ønsker at vi skal betale returfragten. Varer der returneres med reklamation, bliver erstattet af en ny inden for 7 dage fra modtagelsen. Derudover gælder naturligvis den 2-årige reklamationsfrist i henhold til købeloven.

Vi tager forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Har du spørgsmål til levering, ombytning, returret, reklamation eller andet,  kan du altid kontakte os på mail [email protected] eller på tlf. 50 30 80 10.

Returadressen er:

Curvii
Lysholt Allé 2
7430 Ikast

Persondata

Dit navn og din adresse bruger vi kun, så vi kan sende varerne til dig. Din e-mail bliver brugt til at sende dig en ordrebekræftelse. Vi behandler alle dine oplysninger strengt fortroligt, og videregiver ingen oplysningerne til 3. part.

 

Curvii er en del af Family Group