FREDAGSTILBUD - 50% pĂĄ fine kjoler - KUN I DAG klik her

Handelsbetingelser

 

Over 3500 glade fans på Facebook
 

5 stjerner på Facebook

 

Levering

Du får GRATIS fragt med Post Danmark til et valgfrit afhentningssted i Danmark, når du køber for over 599,-.

Køber du for under under 599,- kan du vælge mellem disse forskellige typer af fragt:

- Post Danmark privat med omdeling til 54,- Her leveres pakken til din privatadresse (eller en alternativ adresse hvis du ønsker dette)

- Post Danmark valgfrit afhentningssted til 39,- Her leveres pakken til et posthus eller en pakkeboks efter dit valg.

- Post Danmark erhvervspakke til 44,- Her leveres din pakke til den firmaadresse du har opgivet.

- Afhentning i Showroom til 0,- Her kan du hente din pakke i vores  showroom i Ikast, helt gratis.

 

Vi sender din bestilling inden for 1-3 hverdage. I sjældne tilfælde kan der være længere leveringstid. Hvis det er tilfældet, vil du få besked pr mail. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-3 hverdage efter ordreafsendelse. 

Vi sender også til Grønland, Færøerne og resten af Europa. Her er fragten DKK 150,-. for brevforsendelse uden sporingsnummer. Og DKK 250,- for rekomanderet forsendelse med sporingsnummer.

Ombytning

Du kan bytte en vare inden for 14 dage. Du modtager sammen med dine varer en kombineret følge- og returseddel. Den skal du udfylde og sende med de varer du ønsker ombyttet. Ombytter du varer til andre varer af en lavere pris, tilbagefører vi differencen til din konto. Ønsker du at ombytte dine varer til varer med en højere pris, kan du enten afgive en ny bestilling eller betale differencen på Mobile Pay.

Fortrydelsesret

Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen.

Ønaker du at fortryde dit køb, skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse herom. Meddelelsen skal give på mail til [email protected] . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, samt oplyse dit ordrenummer. Du skal returnere varen i samme stand og mængde, som da du modtog den. Returfragten skal du selv betale. Vi kan modtage pakker fra alle gængse fragtfirmaer, og du vælger selv hvilket fragt eller post firma du ønsker at benytte. Returpakken skal sendes direkte til vores adresse, vi afhenter ikke pakker sendt til pakkebokse og lignende. Hvis du ønsker det kan du, ved at henvendelse til [email protected], købe en returlabel til at printe ud. Den koster til 49,-, og bliver sendt til dig på mail.

Reklamation

Vi har kvalitetskontrol på vores forsendelser, men skulle der alligevel være fejl eller mangler ved en vare, skal du kontakte os inden du sender varen retur. Dette kan gøres enten på mail [email protected] eller på telefon 50 30 80 10. Vi har brug for dit navn og dit ordrenummer. Vi tilbyder i tilfælde at reklamation at sende dig en returlabel på mail. Hvis du ønsker at vi skal betale returfragen skal du benytte denne fragtform. Varer der returneres med reklamation, bliver erstattet af en ny inden for 7 dage fra modtagelsen.

Vi tager forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Har du spørgsmål til levering, ombytning, returret, reklamation eller andet,  kan du altid kontakte os på mail [email protected] eller på tlf. 50 30 80 10.

Returadressen er:

Curvii
Lysholt Allé 2
7430 Ikast

Persondata

Dit navn og din adresse bruger vi kun, så vi kan sende varerne til dig. Din e-mail bliver brugt til at sende dig en ordrebekræftelse. Vi behandler alle dine oplysninger strengt fortroligt, og videregiver ingen oplysningerne til 3. part.

 

Curvii er en del af Family Group