Badetøj i store størrelser

Efter alt for lang tid med koldt og vådt vejr, begynder det endelig at lysne lidt og man kan begynde at tænke på varmere vejr, sol, strand besøg og badetøj. Men det er ikke altid lige nemt at finde den rigtige badedragt eller bikini, hvis man er en plus size størrelse. Det behøver dog ikke at blive en ubehagelig oplevelse, som nogle ellers frygter Flere badetøjs producenter har nemlig indset der også er et marked for plus size badetøj. Selv magasinet “Sports Illustrated” der er verdenskendt for deres sexede forsider med modeller i badetøj, har i år en plus size model, Ashley Graham, med på forsiden.

Man skal føle sig godt tilpas

Ligegyldigt hvilken størrelse man har, fortjener man at føle sig godt tilpas og selvsikker, når man er på stranden, i poolen o.s.v. Man skal vælge badetøj man har det godt i, da det vil styrke ens udstråling, og måske vil kunne rykke lidt ved hvad man tør vise sig i. Glem alle tanker og artikler om “sådan får du en strand klar krop”, tag noget lækkert badetøj på og vupti du er klar til stranden! Det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort hvis man aldrig har været glad for at skulle i badetøj, men så er vi tilbage til det med at man skal finde den type badetøj man føler sig helt fantastisk i, og som bare sidder som det skal.

Mirou badedragt i store størrelser 1180S blue wather Sort badedragt i store størrelser med turkis mirou 241S black

Badedragt med bølgemønster 269kr, sort badedragt med turkis kontrast 269kr begge fra Mirou.

Når man er en større størrelse, skal man først og fremmest finde noget badetøj der støtter og hjælper med at forme ens figur. Der er så mange muligheder. Med og uden bøjle til støtte til barmen, udtagelig vattering (så man selv kan bestemme), højtaljede bikinitrusser, brede stropper, bikini top der skal bindes i nakken og meget mere.

Bikini til alle

Bikinier har i lang tid været et hit på stranden, men der er stadig mange større kvinder der aldrig har været i en. Måske fordi de ikke har haft modet, eller fordi de er blevet fortalt de skulle gemme sig lidt væk. Det er der heldigvis ikke andre end en selv der skal bestemme. Især nu hvor muligheden for at få en bikini i en lækker farver og den rigtige størrelse er der. Ja, man viser lidt mere hud i en bikini, men hvorfor skulle større kvinder ikke kunne det og samtidig få lidt sol på maven?. Hvis man så er super glad for sin bikini top, men måske synes trusserne ikke dækker helt nok, er der altid mulighed for at købe et par bikini trusser med ben. Så det er bare at kaste sig ud i det.

Junarose-21004920-AquaBlue-bikini-trusser-i-store-størrelser-turkis Junarose-21004168-Bikini-i-store-størrelser-med-flot-palme-print-flot

Turkis og sort bikini 359kr, bikini med palmeprint 359 kr begge fra Junarose.

Badedragten

Hvis man nu ikke synes en bikini er det der sidder bedst på ens krop, og hvis den ikke giver den støtte man er ude efter, kan man prøve en badedragt. De har tit ry for at være lidt kedeligt, men sådan behøver det slet ikke at være mere.

Der er kommet mere farve på og flere feminine detaljer. Vælg en i en flot blå, eller sort med en lille farve detalje. Det kan være man gerne vil have fokus på sin talje, så vil en badedragt med slå-om effekt eller læg være en god ide. Det er også muligt at få en badedragt med et lille skørt, så føler man sig lidt mere påklædt end i en normal badedragt. Hvis man vælger en med bøjle får man god støtte til barmen, og det samme gælder hvis man finder en med skåle. Man kan jo også tilføje en lille strandnederdel til sin badedragt, hvis man nu synes den viser for meget.

Plaisir blå badedragt i store størrelser med bøjler og rynkebånd T0008baltomore blue Sort Badekjole i store størrelser 9000S black Mirou forside

Blå badedragt 399kr fra Plaisir, sort badedragt med skørt 299kr fra Mirou

Tankini

Det bedste fra de to verdener, mødes i det der kaldes en tankini. Det er todelt badetøj, altså en top og et par trusser. Toppen er ofte lidt lang og skjuler ens mave mens man går på stranden eller bader, og når man så ligger ned er det nemt lige at hive den lidt op så man stadig kan få lidt sol. Trusserne er dem man føler sig bedst tilpas i, det kan være almindelige bikini trusser, eller som nævnt før, nogle der har ben. Man føler sig mindre bar end i en bikini, og ikke helt så tildækket som i en badedragt.

Plaisir Tankini i store størrelser T0035 mystery IMG_4380

Tankini top 499kr, sort bikini trusse 175kr begge fra Plaisir

Husk at badetøj kan give sig en del, faktisk op til en størrelse, når det bliver vådt. Det skal sidde stramt i tør tilstand.

Når man så har nydt sin dag ved stranden, i poolen eller turen i svømmehallen, er det altid en god ide at tage sig godt af sit badetøj. Skyl altid badetøjet efter det har været i klor- eller saltvand, vask det i hånden eller ved lav temperatur og undgå tørretumblere. Så hjælper man badetøjets levetid godt på vej. Hvis du stadigvæk er lidt i tvivl om hvordan du holder dit badetøj pænt længere, kan du følge dette LINK, der giver en masse gode svar på alle dine badetøjs spørgsmål.

Se hele udvalget af badetøj på curvii

2 thoughts on “Badetøj i store størrelser

  1. Hej 😊, har I mon fundet ud af noget omkring badedragter for brystopereret piger ?

    1. Desværre ikke endnu Annamarie, men vi er stadig på udkig efter nogle badedragter der er lavet til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top