Tøj i store størrelser

4782195171_5b9e7e6f4d_z

Er du størrelse 42+, kender du sikkert problemet. Det er svært at få tøj i de normale butikker, og finder man endelig noget, er udvalget ofte småt… og for småt. Selvom vi er i 2014 bliver vi nødt til at gå i specielle butikker for at finde noget tøj vi kan passe.

Tøj i store størrelser hænger ikke på træerne, og det er meget det samme de har alle stedet. Det er lidt svært at forstå, for målgruppen 42-58(og større) udgør en større og større andel af befolkningen her i Danmark, så det er ikke fordi at der mangler kunder. De står ligefrem i kø for at kunne købe noget tøj der sidder godt og ser godt ud.

Hvad gør man så hvis det ikke er til at opdrive det man søger herhjemme? Man handler selvfølgelig i udlandet. Det virker helt forrykt at skulle til udlandet for at finde tøj der passer. Det er jo ikke fordi at vi er unormale, det er blot butikkerne der gør os unormale fordi vi ikke kan passe de størrelser de køber hjem.

Skal man så død og pine til England og USA for at finde tøj? Nej – ikke mere i hvert fald. Vi har nemlig startet et alternativ til at handle i udlandet. Vi har startet Curvii, det henter det trendy tøj i store størrelser hjem, så det kan købes i Danmark, i en dansk netbutik med hurtig levering og uden told.

 

logo
Curvii handler ikke blot om at sælge tøj, men om at gøre det mere almindeligt at være stor,  og give de samme muligheder som alle andre har. Det lyder måske flot, men det er det der driver værket og derfor er det også kunderne der kommer til at hjælpe med at bestemme hvad der skal på hylderne. Ønsker og anbefalinger af lækre plus size mærker kan gives lige her [email protected]

Tilbage er der blot at sige, at det her kun er begyndelsen. Det bliver stort… på flere måder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top