Sommerbluser i store størrelser

Sommeren er for alvor over os, og mens temperaturen til middag når et godt stykke over 20 grader, er det nu du skal gennemgå din garderobe og finde ud af om du har hvad der skal til i det varme vejr.

Bluser er en plus size kvindes bedste hjælp, men du skal vide hvad du skal gå efter, så du ikke dør af varme og stadig holder en pæn figur. (Se bluser fra Zhenzi her)

Vælg nogle lette og tynde kvaliteter som huden kan ånde igennem. Brug evt. en cardigan hvis temperaturen svinger meget. Den kan man altid tage af og på som det nu passer, og så kan den være et fint match til blusen.

Husk at vælge en bluse der er lang nok. Er du plus size, skal du generelt vælge bluser der er lidt længere end “normalt”, så den kan komme ned og dække over det sted på kroppen hvor vi er bredest.

Mange kvinder bruger konsekvent alt for meget sort i deres garderobe, men lige netop her om sommeren, er der en kæmpe chance for at shoppe de mere farverige outfits. Vær ikke bange for at der kommer noget kulør på, det giver kun et frisk pust, og det udsender også et signal om at man ikke er bange for at være sig selv.

I shoppen lige nu har vi et stort udvalg af friske sommerbluser. Se et udpluk her:

8414-80033-718483-80041-138430-80040-69

Se alle de andre sommerbluser her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top