Plus Size modeller søges – Er det dig?

origin_8377079397

Når man kigger i modebladene eller ser det nyeste fra runway’en i tv, er det altid de tyndeste modeller, man har valgt at bruge. Vi vil gerne være med til at ændre opfattelsen af at den almindelige kvinde ikke blot vejer 55kg, men at der også er rigtig meget at komme efter i den anden ende af skalaen.

Derfor vil vi nu gerne sætte fokus på  og vise hvordan helt almindelige kvinder ser ud, altså dem der i daglig tale har fået stemplet plus size. Missionen går ud på at bringe portrætter af udvalgte kvinder her på bloggen. De kommer til at indeholde billeder fra et fotoshoot vi sætter op, og et kort interview, hvor du får lov til at fortælle om det at være “plus size”, dele ud af dine tips til tøjvalg, og fortælle om hvorfor at du netop har valgt det tøj til dit portræt.

Det kræver vi

  • Du skal være frisk på at stå foran et kamera.
  • Du medbringer dit yndlings outfit og kan selv lægge makeup.
  • Du skal kunne komme til Herning hvor shootet foregår.
  • Du skal bruge et par timer til hele seancen.

 

Der er ikke løn indblandet, så du skal gøre det fordi du synes det er sjovt, men du får naturligvis en kopi af billederne, som du selv må bruge.

Er dette noget for dig, så send os en mail på [email protected] eller kontakt os via http://www.facebook.com/curvii

 

3 thoughts on “Plus Size modeller søges – Er det dig?

  1. Hvor er det dejlig at se der er nogen som vil bruge store kvinder til at vise deres kolektion frem , og så store kvinder faktisk selv kan se det ser flot ud og ikke føler sig snyt af tynde modeller som jo ikke har vores kurver .
    jeg er selv en stor kvinde . str. 52-54 ca. 174 , blond med blå øjne og frisk på at evt. hjælpe jer
    Med venlig hilsen Anette

  2. Hej mit navn er Maria, Jeg er amatør model og tror at det ville være sjovt for mig og et stort skub for min selvtillid. Håber jeg hører fra jer knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top