Gulerodskage er nærmest altid et hit. Hos Curvii er det i hvert fald en klassiker til mange fødselsdage, og vi elsker at lave den.
Det skal du bruge til gulerodskagen:
- 300g sukker
- 4 æg
- 275g mel
- 1 tsk. vanilie sukker
- 2 tsk. bagepulver
- 1/2 tsk. salt
- 1-2 tsk. kanel
- 400-500g revet gulerod
- Rosiner efter smag
- 1,5 dl. olie eksempelvis rapsolie eller vindruekerneolie

Sådan gør du:
- Pisk sukker og æg til en dejlig luftig masse
- Bland de tørre ingredienser sammen og dernæst røres de i æggemassen
- Kom gulerødder, rosiner og olie i til aller sidst
- Kom dejen i en form (eller lille bradepande) og bag kagen ca. 1 time ved 185 grader.
Spis den lækre gulerodskage som den er eller pynt med ostecreme og måske flormelis.
Velbekomme🥕