Har du set vores stjerner?

Den gode kundeservice – det brede smil og den optimale vejledning. Det er bestemt, hvad vi, hos Curvii hver eneste dag, bestræber os på at give til hver og én af vores kunder. Men hvordan kan man egentlig det?

I dag er service en naturlig del af vores hverdag. Noget vi egentlig ”bare” forventer at få, når vi henvender os i en butik eller et andet sted, som vi med vores sparepenge, har planer om at støtte og handle hos.

Og vi vil ikke bare have service. Vi vil have den optimale service. Faktisk forlanger vi at få det hver gang. Og det er der vel egentlig ikke noget mærkeligt i. Service-service-service. Ét ord, man ofte hører gentaget. Dog kun i forbindelse med ambitioner for samme eller mangel på netop service.

Vi er, som folkefærd, kritiske fra begyndelsen. Vi vil have og have. Mere vil have mere. Service kan man aldrig få nok af. Det kan vi godt blive enige om – men hvornår er det godt nok og hvad gør vi så? Siger vi det højt? Skriver vi det nogen steder? Det er I gode til.

Vi, hos Curvii, er nemlig så heldige, at vi kan bryste os af hele fem stjerner på Trustpilot. Fuldt hus. Fem stk. Vi er stolte og elsker, pudser og plejer, hver eneste en af de fem. De er givet til os af vores kunder. Det er jer. Vi er vilde med jer – og I er tydeligvis også ret vilde med os. Det kan vi godt lide. Så tusinde tak for det.

Kig gerne ind forbi stjernehimlen: https://dk.trustpilot.com/review/www.curvii.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top