Godt nytår

2015 var et rigtigt spændende og lærerigt år for Curvii. Nye ansigter er kommet til og mange flere produkter er kommet på hylderne. Alt dette har kun været muligt med den store opbakning vi har fået fra alle vores kunder. Dette er vi meget taknemmelige for.

medarbejder_pressefoto
Fra venstre: Kent, Kirsa, Lene, Anette og Nicolai.

Vores showroom åbnede vi som et forsøg i foråret. Her kan man få råd og vejledning, prøve alt tøjet og få det med hjem med det samme. Dette er blevet meget godt taget imod og vi har endda haft besøg af kunder fra steder som Nordjylland, Fyn, Langeland, København og i sidste uge helt fra Kenya. Ganske vidst kun på besøg i Danmark, men vi er stadig beæret 🙂

Showroom_facebook

Interessen for showroomet har stille og rolig vokset så meget, at vi nu er i gang med at udvide til dobbelt størrelse. Mange har deres mand eller kæreste med, og de får nu mulighed for at trække sig tilbage med en kop kaffe i sofaen, i det nye “ventehjørne”.

Tidligere på året fik vi vores eget fotostudie, hvor vi sørger for at tage gode billeder af alle produkterne. I år kommer der også et videostudie, hvor Kirsa vil lave små produktvideoer, og komme med tips og tricks.

2015-04-23 11.34.48

Endelig har vi lige inden jul fået 4-doblet vores lagerfaciliteter og bygger nyt kontor, så vi kan yde en endnu bedre kundeservice. Det betyder også at vi har fået endnu mere plads til flere produkter. Og bare rolig, vi kan næsten ikke nå af få samlet ekstra lagerreoler, før de er fyldt op med nye spændende varer.

IMG_20151231_104433

At komme hertil hvor vi står nu har ikke været en lige vej. Der har både været opture og nedture.  Vi har undervejs lavet fejl, men vi har lært af dem alle. Dette vil vi heller ikke kunne undgå i 2016. Vi kan dog forsikre, at vi altid vil gøre alt for at hjælpe jer. Specielt hvis der skulle opstå udfordringer.

Vi har også været rigtig glade for alle de mange inputs og gode råd I er kommet med. Det har været med til at forme Cuvii, til det det er nu. Bliv endelig ved med dette i det nye år.

God nytår til alle vores kunder.

One thought on “Godt nytår

  1. Er superglad for at I findes, fantastisk sevice og herligt med de små opskrifter m.m. der kommer af og til, i mails fra jer .. og glæder mig til, at besøge jeres showroom med veninde, som gerne vil med.. :o)
    Pøj pøj i dette nye år
    Kh Sussie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top