Bukser med perfekt pasform fra Studio

Studio har udviklet to buksetyper som gør det lettere for dig at vælge bukser med den helt rigtige pasform til dig. Carmen og Ashley fra Studio er to gode buksemodeller, som passer til to forskellige kropstyper. Det gør at du får en jeans der sidder perfekt, uden at gabe nogle steder.

Lars fra Studio er udvikleren af de to modeller og fortæller i videoen herunder, hvad forskellen er på de to modeller. Se videoen eller læs videre.

Hvis du har set videoen ved du nu, at Ashley modellen er til kvinden med de smalle hofter og smalle ben hvor Carmen er til kvinden med de brede hofter og bredere lår. Du har måske allerede nu en ide om, hvilken model der vil passe til dig og kan gå på opdagelse i alle de smarte bukser.
Ellers læs videre herunder hvor jeg går mere i dybden med de to modeller:

Carmen

Har du en smal talje, nogle gode runde hofter og måske også god fylde på lår og bagdel, så er Carmen modellen den helt rigtige til dig. Modellen følger hoften rundt og sætter sig til i taljen, så den ikke gaber når du sætter dig eller bukker dig. Carmen modellen, har samtidigt plads til de brede lår og alt efter tykkelsen på dine ben / læg, er carmen modellen lavet i forskellige udgaver der variere i benvidden. Du kan altså både finde en carmen buks med lige ben og en carmen buks med tætsiddende ben. Samtidigt findes carmen modellen i både forskellige kvaliter og farver.
Du kan altså finde den helt perfekte buks til netop dig.

Se alle Carmen bukser ved Curvii.dk HER.

Ashley

Føles det som om at det hele sidder på maven? Har du hofter der ikke runder, men går lige ned? Og er dine lår og ben smalle? Så er ashley-modellen den rette til dig. Ashley bukserne er lavet i en lige model, så du føler at buksen sidder rigtigt til på hoften og samtidigt ikke strammer for meget ved maven. Bøvler du tit med at bukserne sidder træls og løst under maven og ved lårerne? så er denne model rigtigt god til dig. Der er nemlig taget højde for de smalle ben og buksen sætter sig derfor utroligt flot.
Ligesom Carmen modellen er Ashley også lavet i forskellige udgaver der variere i benvidden. Du kan altså både finde en ashley buks der sidder tæt til benene hele vejen ned, og en buks der giver bedre plads til læggen.

Er du en Ashley kan du finde din perfekte buks hos Curvii HER.

De to bukselængder

I udviklingen af de 2 modeller har Lars også haft i tankerne at ikke alle kvinder er lige høje, og derfor er alle bukserne lavet i 2 forskellige bukselængder. Så mangler du kun at finde ud af hvilken en af de 2 længder du skal have.
Er du under 165cm høj (eller må man sige knap så høj), skal du vælge længde den korte benlængde (længde 30). Er du derimod over 165cm i højden, bør du vælge den lange benlænlængde (længde 32).

Fokus på detaljen

Ud over de to gode modeller er der også tænkt på hver en detalje i produktionen af de forskellige udgaver. Blandt andet har nogle af bukserne frontskæring. Dette er en detalje, som både ser smart ud og samtidigt får benene til at syne smallere.

Frontskæring på Carmen Jeans fra Studio

Gå på opdagelse i de mange forskellige udgaver af Carmen og Ashley HER.

4 thoughts on “Bukser med perfekt pasform fra Studio

  1. Hej Jane, Det ser ikke ud til at vi har dem mere. Men du kan prøve at skrive til vores kundeservice på [email protected] de kan måske finde frem til dem. mvh Charlotte // Curvii

 1. Hej,

  Jeg er simpelthen sådan i tvivl om hvilken af de to faconer, jeg skal gå efter. For mine hofter er relativt smalle. Maven fylder i hvert fald mere. Men mine lår har alligevel noget fylde på sig. Så ud fra beskrivelserne, synes jeg jo, at jeg har en blanding. Kan du anbefale noget?

  Mvh Camilla

  1. Hej Camilla
   Det kan jeg godt forstå kan være svært. Det burde jo ikke være rocket-science, men det bliver bukser ind i mellem.
   Jeg kan anbefale dig, at finde et par bukser (i lignende kvalitet) i dit skab, som du er glad for og sidder som de skal. Mål dem og brug de mål at sammenligne vores mål med.
   Vores måleskemaer er individuelle, vi har en sød dame der måler hver enkelt, det er ikke bare noget standard.

   Her er linket til bukserne: https://www.curvii.dk/bukser/studio-carmen-og-ashley

   Håber det kunne hjælpe lidt på vej, ellers kontakter du os bare igen.
   mvh. Charlotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top