Kurv Du har 0 varer i kurven
×

Sidst lagt i kurven. Se alle

Din indkøbskurv er tom.

Pont Neuf Cardigan

Pont Neuf laver lækre cardigans i kraftig kvalitet. Mange af dem kan også bruges som en house coat eller en indejakke. En cardigan, der er let at tage af og på, er især brugbar i de kolde måneder. Her kan temperaturen skifte op og ned, så det kan være nødvendig at være fleksibel med sin påklædning.

En cardigan fra Pont Neuf er et klassisk valg, der kan bruges år efter år.

Læs mere
 • Jakke fra Pont Neuf Viskose og uld
  999,- DKK
  42-44 / M, 46 / L, 52 / 2XL

 • Jakke fra Pont Neuf Marine - Kraftig vattering
  1.199,- DKK
  46 / L, 48-50 / XL

 • Cardigan fra Pont Neuf Sort - Viskose strik
  699,- DKK
  42-44 / M, 46 / L, 48-50 / XL, 52 / 2XL

Pont Neuf Cardigan: fleksibel og tidløs

En Pont Neuf Cardigan er lige præcis den fleksible mellemting mellem jakke og trøje, som du altid har ledt efter. Kvaliteten er så god og kraftig, at den holder dig varm udenfor, selvom det er en cardigan til indendørs brug.

Pont Neuf er synonym med god kvalitet og pasform. Det ved vi hos Curvi, for Pont Neuf er nærmest vores nabo med kun 300 meter mellem os og dem. Vi har derfor også et rigtig godt samarbejde med Pont Neuf.

En af de ting, som du kan være helt sikker på, hvis du køber en Pont Neuf Cardigan, er, at den er produceret på en fabrik i Europa af mennesker, som arbejder under ordentlige forhold.

Et af Pont Neufs særlige varemærker er deres fortræffelige evne til at kombinere klassisk design og nyere modetendenser, så din nye Pont Neuf Cardigan vil være både moderne og tidløs på en og samme gang.

Det skal også nævnes, at alt Pont Neuf tøj er lavet i nogle faste modeller, hvilket gør det nemt at finde sin favorit Pont Neuf cardigan, da du altid vil være klar over, hvordan den specifikke model sidder på lige præcis din krop.

Pont Neuf ved, hvad du vil have

Alle Pont Neufs produkter er af en specielt høj kvalitet, og det er der en grund til. Pont Neuf gør nemlig rigtig meget ud af lytte til den feedback, som de får fra deres kunder De bruger denne feedback konstruktivt til at skabe bedre tøj, som plus size-kvinder kan lide at gå i.

Folkene bag Pont Neuf er nemlig fuldt ud klar over, at det er jer, kunderne, der er eksperterne i pasform og kvalitet.

Pont Neuf optimerer altid deres tøj ned til den mindste detalje, og det er derfor, at din næste Pont Neuf cardigan kommer til at sidde helt perfekt på dig. Pont Neuf er kvalitet hele vejen igennem, hvilket også kan ses i prissætningen af deres produkter. Til gengæld kan du forvisse dig om, at deres håndværk er 100 % i orden.

Faktisk er vi her hos Curvii med til at viderebringe feedback fra jer kunder til folkene bag Pont Neuf, da vi befinder os så tæt på dem geografisk.

Masser andet tøj fra Pont Neuf

Vi har ikke kun cardiganer fra Pont Neuf. Tag et kig på vores andre underkategorier fra mærket:

Kort leveringstid

Det går megert hurtigt, fra du har bestemt dig for hvilken eller hvilke cardiganer og eventuelt andet Pont Neuf tøj, som du skal have, til varene er er hjemme hos dig.

Bestiller du varerne på en hverdag, så bliver de højst sandsynligt sendt med det samme, da 97 % af alle bestillinger sendes af sted fra vores lager den samme dag, som de er bestilt..

Det er også muligt at vælge fragtformen “afhentning” og selv hente varerne i vores showroom, og hér har du også mulighed for at prøve tøjet på først.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores produkter eller kunne du tænke dig at få hjælp til noget andet, så skal du bare ringe til vores kundeservice på 50 30 80 10, som er åben mandag til fredag mellem kl. 9.00 og 12.00.


Foretrækker du at skrive en mail til os frem for at ringe, kan du skrive til vores mailadresse [email protected].

Følg os på Instagram