Kurv Du har 0 varer i kurven
×

Sidst lagt i kurven. Se alle

Din indkøbskurv er tom.

Badedragter med ben

Badedragter med ben er til dig kan godt kan lide tanken om en badedragt, men ikke vil dele dine lår med hvem som helst. Her får du ekstra dække, men stadig den samme frihed som en almindelig badedragt giver.

 • Badedragt fra Mirou
  299,- DKK
  42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 60

 • Badedragt fra Mirou
  299,- DKK
  42, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

 • Jakke fra Only Carmakoma
  499,- DKK
  50-52 / L

Hvorfor nu en badedragt med ben?

Dem der synes en almindelig badedragt bliver lidt for vovet, kan vælge en badedragt med ben for at få lidt mere tildækning. Ud over at det øverste af låret ikke længere er synligt, beskytter badedragten også mere mod solen. Der er ikke noget at sige til, at man føler sig lidt nøgen i badetøj. Her hjælper denne model med at give dig lidt ekstra på kroppen, så du uden at tænke over det, kan vandre op og ned af stranden.

Er du elitesvømmer hvor hver millisekund tæller, egner en badedragt med ben sig nok ikke til dig. Hører du til gruppen af alle os andre, der blot bade for sjov, eller svømmer på motionsplan, mærker du ikke den store forskel. Så snart du er kommet i vandet, skænker du ikke en tanke, at din badedragt er monteret med et par korte ben. Det kan måske endda være ekstra behageligt.

Kan man røre sig i en badedragt med ben?

Du kan sagtens røre dig i en badedragt med ben. Benene er lavet af det samme elastiske materiale som selve badedragten, og giver meget plads til at kunne røre sig. De fleste der først prøver sådan en badedragt, går aldrig tilbage til en almindelig.

En ny badedragt på stranden

For få år siden var det lidt en sjældenhed, men nu er der mange der søger specifik efter en badedragt med ben. Som udviklingen vise, vælger flere og flere netop denne type badedragt. Vi har mange efterspørgsler på endnu større udvalg af farver og mønstre. Finde du ikke lige det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Et godt alternativ til badekjolen

Badekjolen og badedragten med ben, gør lidt af det samme. Nemlig skjuler lidt mere af kroppen end den almindelige badedragt, der stort set viser alt. Forskellen er dog, at mens badekjolen mest er til at bade med, er badedragten med ben også velegnet at svømme i. Går du kun i vandet for at bade og have det sjovt, anbefaler vi badekjolen. Er du en fisk i vandet og holder meget af at svømme, kommer du ikke uden om badedragten. Med eller uden ben.

Vi stopper først ved størrelse 60

Det meste badetøj vi har på shoppen går helt op i størrelse 60. Enkelte dele fås i knap så store størrelser, og der er selvfølgelig altid chance for at der er udsolgt i de mest populære størrelser. især i højsæsonnen op til og i ferien er der ekstra pres på. Skal du sikre dig en badedragt med ben, er det altid godt at være ude i god tid.

Følg os på Instagram