💰 Udsalg 💰

Only Carmakoma

Vi er den største Only Carmakoma forhandler online, ud over bestseller selv.

Med Only Carmakoma får du nyeste mode, der passer både til de helt unge, men også modne kvinder. Her er tøj i størrelse 42-54, og hver enkelt style er tilpasset den kurvede krop. De er gode til at spotte, hvad der både er højeste mode, men også hvad der sidder og passer godt til en plus size-kvinde.

Læs mere

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • -40%
  Only Carmakoma Strik i grå og rosa nuancer Only Carmakoma Strik i grå og rosa nuancer
  Sweater fra Only Carmakoma Blød og lun

  Specialpris: 150 dkk

  Pris: 249 dkk

  42-44 / S

 • -45%
  Only Carmakoma Sort prikket bluse med pufærmer Only Carmakoma Sort prikket bluse med pufærmer
  Bluse fra Only Carmakoma Let kvalitet

  Specialpris: 125 dkk

  Pris: 229 dkk

  42

 • -50%
  Only Carmakoma Bordeaux bluse i let kvalitet
  Bluse fra Only Carmakoma Let kvalitet

  Specialpris: 90 dkk

  Pris: 179 dkk

  44

 • -42%
  Only Carmakoma Sort skjorte med blomsterprint Only Carmakoma Sort skjorte med blomsterprint
  Skjorte fra Only Carmakoma Let kvalitet

  Specialpris: 150 dkk

  Pris: 259 dkk

  44, 46

 • -44%
  Only Carmakoma Grøn bluse i strikket kvalitet Only Carmakoma Grøn bluse i strikket kvalitet
  Bluse fra Only Carmakoma Grøn

  Specialpris: 100 dkk

  Pris: 179 dkk

  42-44 / S

 • -44%
  Only Carmakoma Blå t-shirt i let kvalietet Only Carmakoma Blå t-shirt i let kvalietet
  T-shirt fra Only Carmakoma Let kvalitet

  Specialpris: 100 dkk

  Pris: 179 dkk

  42, 44

 • -44%
  Only Carmakoma Gul bluse med lynlås Only Carmakoma Gul bluse med lynlås
  Bluse fra Only Carmakoma Blød

  Specialpris: 100 dkk

  Pris: 179 dkk

  42-44 / S

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Nyeste mode til fair priser

Moden skifter hurtigt, og det ved de godt hos ONLY Carmakoma. Derfor kommer der helt nye styles, der afspejler det man ser i gadebilledet, hver eneste uge. Det kan være svært at have råd til alt det man ser, men ONLY Carmakoma har justeret priserne, så de er helt i bund på de fleste styles. Det kan man gøre da ONLY Carmakoma er ejet af modekoncernen Bestseller, der som mastodont, kan købe ind i stor volumen. Det gør at udsalgsprisen kan komme helt ned, hvor alle kan være med.

Carmakoma blev til ONLY Carmakoma

Hvis du ikke har været med fra starten, ved du måske ikke at mærket ikke altid har lagt under Bestseller koncernen. I starten hed brandet blot Carmakoma, og var en selvstændig virksomhed, med high-end plus size tøj i den dyre ende. Efter opkøbet fra Bestseller, blev strategien lagt om til at være mere ungt og dynamisk, og det skulle være til priser hvor alle kunne være med. Brandet tog også navneforandring til ONLY Carmakoma, og blev tilpasset til den DNA der allerede eksisterede i ONLY.

Hvad så med kvaliteten?

Når vi kigger på tøj til priser i den billige ende, er det klart at der er forskel, hvis man sammenligner en striktrøje til 199,- med en der koster 799,-. Den billigste trøje vil hverken være lavet af uld, merino eller cashmere, men det er heller ikke det man prioritere ved ONLY Carmakoma. Her spiller designet og tilgængeligheden mest ind, når der skal købes tøj. Det er det der er lagt fokus på her. Når det er sagt, så er pasformen stadig god, og tilpasset plus size. Det betyder at man ikke har taget udgangspunkt i en str. 36 og blot ganget op. Der er tænkt plus size form ind fra starten af, og det gør at tøjet fra ONLY Carmakoma sidder som det skal.

ONLY Carmakoma har plads til sjov og ballade

I og med at tøjet ligger i den prisklasse som det gør, giver det plads til at prøve nogle nye og mere specielle ting af. Til jul er der f.eks. et godt advalg af julestriktrøjer og t-shirts. Noget man aldrig ser i de dyrere mærker. Tøj i meget specielle farver og materiale, er også noget man finder hos ONLY Carmakoma. Her kan man prøve noget der måske ligger lidt uden for hvad man normalt bruger, uden at man skal investere store summer i det. Det gør at du får meget for pengene hos ONLY Carmakoma, og der er plads til at inkludere sjov og ballade