Kurv Du har 0 varer i kurven
×

Sidst lagt i kurven. Se alle

Din indkøbskurv er tom.

Gozzip Efterår 2023

Smukke styles med blomster inspiration og fængende petrol farve. Vi kigger ind i en rigtig lækker viskosekvalitet der gør sig gældende på tværs af de fleste styles. Mærk hvordan tøjet sidder med en lethed, tilpasset med den gode kendte pasform. 

699,-

899,-

999,-

Petroleum kommer man ikke uden om i efteråret, og det fortsætter langt ind i vinteren. Sammen med blå, er det en af de kontrastfarver der går igen flest gange. Er der et år man ikke ser den, kan man være sikker på at den kommer året efter. En favoritfarver blandt mange, der er kommet for at blive.

899,-

699,-

399,-

De varme farver er tilbage

De varme farver er en fast genganger hvert efterår. Det bliver roligt, nedtonet og afspejler sig i naturen, der også toner ned. Her kan man finde netop den ro, der udmunder sig en kølig efterårsdag hvor solen skinner og vinden blæser sagte.

899,-

Næsten udsolgt
699,-

499,-

De varme jordfarver kommer i mange former og mønstrer. De små kontrastfarver giver modspil.

Vi begejstres hver gang

Jordvarme farver, levende mønstrer og et kærligt touch fra den vilde natur. Her kan du med fordel mixe med en ensfarvet underdel i sort, eller en af farverne fra mønstret.

Smukke støvede grønne toner der passer lige i din garderobe. Perfekt for et roligt elegant udtryk med silhuetter i fuldt flor.

899,-

799,-

499,-

Mærk farverne der taler

Bordeaux kan bestemt også noget. Flotte detaljer med læg, farvede knapper og opsmøj. Brug matchende farver og kombinér gerne med flere lag.

399,-

699,-

399,-

Close to you

Til dig der bare elsker sort og hvid.

799,- 899,-
                                          

Følg os på Instagram