Kurv Du har 0 varer i kurven
×

Sidst lagt i kurven. Se alle

Din indkøbskurv er tom.

Sandgaard - det bedste basistøj i store størrelser

Bland 3 stk. Sandgaard og få 10% rabat

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Bukser fra Studio Rød - Rummelig facon
    599,- DKK
    42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56

  • Bukser fra Studio Capri - Rummelig pasform
    599,- DKK
    42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56

  • Shorts fra Studio Læg foran - Rød
    499,- DKK
    42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Dit Go-To Brand for Plus Size Basistøj

Sandgaard har etableret sig som et ledende brand inden for produktion af plus size basistøj til kvinder. Med et fokus på både komfort og kvalitet, leverer Sandgaard tøj, der omfavner og fremhæver alle kropstyper.

Ved at skabe basistøj i høj kvalitet, sikrer Sandgaard, at hver kvinde kan have en garderobe, der er fyldt med behagelige og flatterende stykker. Fra casual T-shirts og toppe til praktiske bukser og elegante kjoler, tilbyder Sandgaard et varieret udvalg af tøj til kvinder i store størrelser.

Basistøj er hjørnestenen i enhver garderobe, og Sandgaard forstår dette fuldt ud. Deres kollektioner er designet til at være alsidige og lette at koordinere, hvilket gør det nemt at skabe en række forskellige outfits til enhver lejlighed. De bruger materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og langvarig komfort.

For Sandgaard er kropspostivitet et nøglebegreb. Deres basistøj er skabt med det formål at fejre hver kvindes unikke figur og at give hende mulighed for at føle sig selvsikker i sit eget skind. Med en række forskellige stilarter og pasformer, er der noget for enhver smag og kropsform.

Uanset om du er på arbejde, derhjemme, eller ude og nyde en aften i byen, sikrer Sandgaards plus size basistøj, at du altid kan føle dig stilfuld og komfortabel. Opdag Sandgaards brede udvalg af plus size basistøj i dag, og find dine nye yndlingsstykke til din garderobe.

Følg os på Instagram