Lidt mere OM…

Curvii er en webshop med modetøj til dig, der ønsker dét ekstra inspiration, når du shopper online. Vi sætter en stor ære i at inspirere dig, når du er på jagt efter nyt tøj til klædeskabet, og der skal ikke være tvivl om, at vi sætter det, at du har en behagelig og inspirerende shopping oplevelse, højt.  

Curvii hjælper dig med din garderobe og gør det muligt med gode priser. Rigtig mange af vores kunder kommer igen og igen, og ved derfor, hvilken kvalitet de kan forvente.

Curvii er en del af virksomheden Family Group, som også tæller ThisSocks. Virksomheden har til huse i Ikast og er 100% danskejet. Søskendeparret Kirsa Jespersen og Kent Medom, står i spidsen for virksomheden fra 2015. En virksomhed som i 2020 blev tildelt en Gazelle af Børsen.

Lækkerier og luksus designet til kvinder med kurver. Masser af lækre basisvarer, kulørt strik og feminine prints, som alle har råd til. Shoppen udgør et udvalg af alt det, vi ved, du vil elske – og lidt til…

Vores items er designet til at komplimentere den du er. Lækre materialer, god kvalitet og i gode farver.

I shoppen finder du varm strik i legende farver, skjorter og bluser – ensfarvet eller med print. Toppe med fine detaljer, der fungerer perfekt som det allerinderste lag. Du finder det lækre blonde undertøj, og også det praktiske og behagelige.

Jakker til enhver årstid, bukser og en hel verden af forskellige strømper. Korte, lange. Bløde, varme og dem af bambus.

Curvii ønsker at byde ind med inspiration og tips til alt det, der gør din stil lidt mere personlig. Om du skal på job, til fest, til møde eller hygge hjemme, så er udvalget stort. Og vi står klar mandag-fredag til at pakke din ordre, så vi bestræber os på, at du har din pakke allerede dagen efter bestillingen.

Sikkerhed og tryghed er en yderst vigtig del af vores webshop. Curvii er af samme grund en e-mærket on-lineshop og med 5 stjerner på Trustpilot, kan du trygt handle hos os.

Vi håber, at du finder netop det, du er på udkig efter og skulle der opstå spørgsmål undervejs, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vi er vilde med at du er her 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top