Jane fra Zhenzi #58

Lyt med i ugens podcast, hvor Kirsa har inviteret Jane fra Zhenzi ind til en snak om livet som kørende sælger for Zhenzi. De kommer ydermere ind på, hvordan en typisk hverdag er for Jane, og desuden hvordan jobbet er blevet Janes helt store hobby.

At sælge Zhenzi

Kirsa spørger ind til den kollektion, som Jane har med. Det er efterårskollektionen, som bærer præg af smukke farver som fx petroleumsblå og brændt orange. Kirsa siger, at hun ofte kan blive årstidsforvirret, hvilket også Jane kender til. Kirsa spørger indtil, hvilket tøj Jane selv går med, og her svarer Jane, at hun går i det tøj, som hun skal ud og vise kollektion fra, og at hun derfor allerede nu går i efterårstøj. Når Jane fra Zhenzi kommer, er hun en vejleder, som Kirsa påpeger. Det er vigtigt for Jane, at dem, hun sælger til, køber rigtigt ind.

Jobbet som hobby

Kirsa nævner, at Jane har haft en tøjbutik før. Jane har haft sin egen børnetøjsbutik, hvor hun solgte børnetøj i plusstørrelser, hvilket for Jane var et meget givende job. Hun fik dog tilbuddet om at sælge sin butik, og herefter fik hun job som kørende sælger. Herefter glider snakken over i Janes job som sælger for plus-size tøj. Hun er selv blevet ramt at en sygdom, hvor hun tog 25 kilo på, og hun havde derfor også selv behov for at gå i plus-size tøj, og derfor mener Kirsa også, at det er derfor, at Jane ved så meget om tøjet.

Kirsa og Jane taler om, hvordan deres job er blevet en stor del af deres identitet og nærmest deres hobby. De ved, at der er nogle ting, som man må give afkald på, og derfor er deres bagland det vigtigste for dem. De har derfor måtte sige nej til fritidsaktiviteter tilgengæld for deres job og familie, men det er derfor heldigt for både Jane og Kirsa, at deres job er deres hobby.

To arbejdsdage for Jane er ikke ens. Hun kører ikke det samme sted hen to dage i træk, og derfor er Janes job meget spændende. Derudover siger Kirsa også, at Zhenzi tøjet er meget populært og spørger Jane ind til det. Jane siger, at Zhenzi er så godt, fordi det er nogle gode kvaliteter og til nogle penge, hvor alle kan være med. Kirsa påpeger også, at tøjet fra Zhenzi altid passer, uanset om det er str. 42 eller str. 58.

Lyt med i podcasten for at høre mere, samt for at få hele historien om Jane fra Zhenzi og den gode stemning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top