Dorthe fra Gozzip fortæller om sommerkollektionen 2020

Dorthe fra Gozzip har været på besøg for at fortælle om Gozzips sommerkollektion, som bærer præg af smukke farver, gode pasformer og lækre materialer.

I videoen snakker Dorthe b.la. om basis t-shirten, som er i en ren viskosejersey og super blød. T-shirten er i denne sæson kommet i pink, blå, sort og hvid og er kendetegnet ved sin gode pasform, hvor den fx er afrundet i bunden, som virkelig fremhæver kroppens figur. Derudover har den lidt højere syninger i siderne, som også betyder, at blusen virkelig skaber noget facon. Som det ses på den pink bluse her, er der en lille detalje, hvor tråden i syningerne har fået en lidt kraftigere farve, og det ser derfor super elegant ud.

Dorthe viser også denne skønne bluse, som er en klassisk Gozzip style. Blusen har de gode Gozzip læg både foran og bagpå. Læggene gør, at blusen som ofte passer alle kropsfaconer, da den former sig efter kroppen. Læggene betyder endvidere, at man kan røre sig i den, og den er derfor god at bevæge sig i. Blusen har de skønneste farver, som er i en helt fantastisk farvekombination.

Man kan ikke sige Gozzip uden at sige tunika. Gozzip tunikaen er den perfekte tunika, som har en helt fantastisk pasform. Den findes i et væld af farver og print, men bliver hurtigt udsolgt, da det er en af de mest populære styles fra Gozzip. Tunikaen har desuden den funktion, at den kan bruges både åbenstående og lukket, så man både kan bruge den som tunika og cardigan. Den falder smukt pga. de gode læg, som både er foran og bagpå. Og den sidder specielt godt bagpå, da den lægger sig flot ind til ryggen og ned over bagdelen.

For at se hele Gozzips sommerkollektion 2020 klik her.

Back to Top