Pure Oil Orange, 100 ML fra meraki
  • Pure Oil Orange, 100 ML fra meraki
  • Pure Oil Orange, 100 ML fra meraki
  • Pure Oil Orange, 100 ML fra meraki
  • Pure Oil Orange, 100 ML fra meraki
  • Pure Oil Orange, 100 ML fra meraki
  • Pure Oil Orange, 100 ML fra meraki
169 dkk

Pure Oil Orange, 100 ML
meraki

Kan afsendes i dag 1-2 dages levering Fragt fra 0,- ved køb over 799,-

Meraki´s Pure oil, består af økologisk mandelolie, sesamolie og arganolie.

Disse olier har et højt indhold af antioxidanter og Omega fedtsyrer, og arbejder bare så godt sammen omkring en optimal pleje af dit hår og hud.

Her har du intet mindre end et fantastik multi produkt, som har så mange muligheder, i forhold til en naturlig hud og hårpleje.

Du kan tilsætte et par dråber til din ansigtscreme og bodylotion, når du i en periode lige trænger til ekstra pleje.

Hvis du har ekstra tørre hudområder, som f.eks knæ og albuer, er Pure oil rigtig god til, at genopbygge huden her, ved at tilførre ekstra pleje og fugt, eller brug den som kropsolie.

Hvis du vil have ekstra bløde ben efter barbering, så brug Pure oil, bare husk at komme vand på dine ben først og derefter Pure oil, og så ellers begynd barbering. Herefter kan du nyde resultattet af lækre, bløde og glatte ben.

Pure oil, kan bruges i dine hårspidser, til at glatte de slidte spidser, eller krammes op i dit krøllede hår, for lidt ekstra pleje og glans. Den indeholder ikke silekone, så du tilfører blot naturlig pleje til håret.

Du kan komme et par dråber i dit hår, før føntørring, og bruge den som varmebeskyttelse, eller brug den som nærende hårkur.

Du kand endda bruge denne olie, som make-up fjerner og samtidig give ansigtet pleje.

Er du til naturlig pleje af hud og hår, er Meraki´s Pure oil ikke til at komme uden om, og du får samtidig Pure oil i en smuk flaske med en pipette i så du nemmere kan dosere den rette mængde.

 

Indeholder ikke: Silikone og Parabener

Opbevares ved stuetemperatur.

Ingredienser: Prunus dulais (almond), Sesamum Indicum (sesame) Oil, argania spinasa (argan) Oil, Limonen/d-Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol, Citra Cinnamal, Benzyl salicylate, Benzyl benzoate, Eugenol, Benzyl alcohol, Cinnamyl alcohol, Isoeugenol. Certified Organic, From natural essential oil.