Kurv Du har 0 varer i kurven
×

Sidst lagt i kurven. Se alle

Din indkøbskurv er tom.

Studio tøj

Studio tøj fås til str. 56. Her er flotte detaljer blandet med gode kvaliteter. Studio er tøj til plus size kvinden der elsker detaljer og flot design. Hos Studio tænker man på at lave anderledes tøj der udmærker sig ved spændende kvaliteter der holder hele vejen igennem. Stilen ved Studio tøj er klassisk med et twist. Intet er basisvare. Selv de mest almindelige modeller, er hævet et niveau med flotte syninger, kantbånd eller måske specielle knapper.

Læs mere

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • -50%
  Studio Lækker viskose kjole i flot print Studio Lækker viskose kjole i flot print
  Kjole fra Studio

  Fra: 350,- DKK

  Pris: 699,- DKK

  46-48 / M, 54-56 / XL

 • Kjole fra Studio
  699,- DKK
  54-56 / XL

 • Jeans fra Studio
  599,- DKK
  44, 46, 48, 50, 52, 54

 • Jeans fra Studio
  549,- DKK
  46, 48, 50, 52, 54

 • Jeans fra Studio
  499,- DKK
  42, 50, 52, 54

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Er du til sport og fitness kan Studio også hjælpe. Nu er det slut med at gå i store gamle t-shirt når turen går til træningscenteret, Studio har en fitness kollektion der er blevet rigtig populær herhjemme.

Endelig finder du også strik og jeans i kollektionerne fra Studio. Se nærbillederne af tøjet og oplev alle de smarte detaljer. Intet af tøjet fra Studio er som ved første øjekast. Der gemmer sig rigtig mange lækre designoverraskelser når du kommer tæt på. Det er derfor kunderne elsker Studio.

Køb Studio online hos os

Kender du det, du kommer træt hjem fra arbejde og kommer i tanke om, at du mangler nyt tøj til fødselsdagen i weekenden, men orker ikke at køre byen rundt efter det? Hos Curvii kan du nemt og hurtigt handle Studio online derhjemme i ro og mag, når du har tid. Smid derfor benene op, find dig godt til rette i din sofa og find dit nye style til weekendens strabadser.

Studio med fordele

Der er flere fordele ved at handle Studio online hos Curvii. Når du bestiller dine Studio produkter hos os, sikre vi, at du altid får 14 dags fri returret. Skulle du uheldigvis modtage et produkt, der ikke var som forventet eller har du undervejs ombestemt dig, kan du altid indenfor 14 dage returnere produktet og få den byttet til den rette, eller få pengene retur.

Da det er blevet så meget nemmere at handle online, sikre vi gennem vores prisgaranti, at hvis du skulle komme ud for, at en anden leverandør tilbyder samme produkt til lavere pris, at der vil blive pris matches.

Du skal med andre ord aldrig føle dig snydt når du handler produkter hos os. Derfor vægter vi højt, at du sikres den bedste handel hos Curvii, når der handles Studio produkter.

Få Studio i en fart

Bestillingen er lagt, og du ønsker selvfølgelig at have dine produkter øjeblikkeligt, og det er vi klar over. Heldigvis har vi hos Curvii en af landets hurtigste leveringer, da 97 % af alle vores bestillinger, er fremme hos køberen dagen efter. Tilmed tilbyder vi også, at du kan benytte bestilling til pakkeshop og endda få gratis levering, hvis du blot bestiller for over 599,-. Med andre ord er der ingen undskyldninger, selv hvis du ikke er hjemme.

Det er vores garanti for en god handel

Mange flere fede mærker 

Studio er langt fra det eneste fede mærke, du finder her hos Curvii. Foruden Studio finder du blandt andet også mærkerne: Zhenzi, Pont NeufGozzip, Only carmakoma og Zizzi

Hvilken returret har jeg på Studio tøj?

Når du købet tøj fra Studio hos Curvii, har du altid 14 dages fuld returret. Er du medlem af kundeklubben, kan du endda ombytte til en anden størrelse gratis.

Hvordan kan jeg finde den rette størrelse, når jeg køber tøj fra Studio online?

Hos Curvii har vi manuelt opmålt alt tøjet fra Studio, i alle tilgængelige størrelse. Du finder målene i målskemaet til den enkelte style. Herefter kan du med lethed sammenligne med det du du har derhjemme, som du passer godt.

Følg os på Instagram