Kurv Du har 0 varer i kurven
×

Sidst lagt i kurven. Se alle

Din indkøbskurv er tom.

Plaisir undertøj, nattøj og badetøj

Lækkert plus size Lingeri fra det familieejede danske firma Plaisir. Skønne bh'er i store størrelser finder du her hos Curvii.
Plaisir der tidligere var kendt som Ulsø-Design, har siden 1952 produceret lingeri i høj kvalitet. De designer med fokus på at alle kvinder uanset størrelse og alder skal kunne finde lingeri der passer til kroppen og støtter som det skal. - Også i de store størrelser. Og det se smukt ud, der bliver ikke gået på kompromis med udseendet selvom komforten er i top. Der er masser af smukke blonder, skønne mønstre og feminine og romantiske detaljer. Udvalget er stort så der skulle være noget til enhver krop og stil. Find undertøj i store størrelser her.

Læs mere

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • -25%
  Plaisir Bikini overdel i blå leopardprint Plaisir Bikini overdel i blå leopardprint
  Bikini top fra Plaisir Econyl

  Fra: 299,- DKK

  Pris: 399,- DKK

  46, 48, 54

 • -25%
  Plaisir Sort bikini trusse med blomsterprint og høj talje Plaisir Sort bikini trusse med blomsterprint og høj talje
  Bikini trusse fra Plaisir Econyl

  Fra: 246,- DKK

  Pris: 329,- DKK

  50, 52, 54

 • -25%
  Plaisir Bikini overdel med bøjle og let vattering
  Bikini top fra Plaisir Econyl

  Fra: 321,- DKK

  Pris: 429,- DKK

  100 G, 80 F, 80 G, 85 G, 90 G, 95 F, 95 G

 • Kjole fra Gozzip Orange - viskose jersey
  699,- DKK
  54-56 / XL

 • -50%
  Kaffe Curve FLORISA - Sort viskose bluse med flot blomster print
  Bæredygtig
  Bluse fra Kaffe Curve FLORISA - 100% Viskose

  Fra: 175,- DKK

  Pris: 349,- DKK

  48, 54

 • -50%
  Kaffe Curve CACANNA - Sølvgrå velour bluse med sorte mesh striber Kaffe Curve CACANNA - Sølvgrå velour bluse med sorte mesh striber
  Bluse fra Kaffe Curve CACANNA - Sølv velour

  Fra: 200,- DKK

  Pris: 399,- DKK

  46-48 / M

 • -50%
  Only Carmakoma BELLA - Marineblå bluse i bomulds strik med striber Only Carmakoma BELLA - Marineblå bluse i bomulds strik med striber
  Bluse fra Only Carmakoma BELLA - Strik

  Fra: 150,- DKK

  Pris: 299,- DKK

  54 / XL

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Hvem er Plaisir undertøj?

Plaisir startede med at producere kvalitets undertøj til alle i 50'erne, men har i det sidste årti målrettet sig på udelukkende at designe undertøj til store størrelser. Med design i Danmark og produktion i Europa, bliver miljø og arbejdsforhold tænkt ind fra start til slut. Det er vigtigt for Plaisir at alt går rigtigt til. Det giver i sidste ende en høj kvalitet til en lav pris, noget forbrugerne er vilde med.

Plaisir ved hvordan en BH skal sidde, og tager højde for at folk er forskellige. Har du en stor barm med brug for ekstra støtte, har de designet en BH netop til dette. Dyrker du sport, er det en anden BH fra Plaisir du skal have fat i. Vil du gerne have en BH uden bøjle, findes dette også. Det samme gælder med trusser i store størrelser. Her er der alt lige fra g-string, til den højtaljede trusse, der sidder højt, og holder maven på plads.

Plaisir laver også badedragter og badetøj i højeste kvalitet. Materialet er bæredygtigt på den aller bedste måde. Gamle fiskegarn fra havet bliver genbrugt til at lave nylonfibre i meget høj kvalitet. Det er både godt for havet, miljøet og brugerne af badetøjet. 3 vigtige områder for Plaisir hvor de aldrig går på kompromis.

Nattøj er nyeste skud på stammen i produktsortimentet fra Plaisir. Også her har vi med særlige materialer at gøre. Bløde bambus-stoffer er en grundlæggende del, der giver en uovertruffen kvalitet. Bambus sørger for at du hverken får det for varmt eller koldt om natten når du sover. Det er også langt bedre for miljøet end bomuld f.eks. er. Der bliver ganske enkelt brugt meget mindre vand til forarbejdning. En vigtig ressource på vores planet.

Er Plaisir et godt mærke?

Plaisir er bestemt et rigtig godt mærke. Dermed ikke sagt, at du ikke kan finde bedre mærker, men du kommer også til at betale væsentligt mere for dem. Plaisir har lagt sig lige i midten, hvad angår pris, men giver en kvalitet der er bedre end hvad man skulle tro. Du får altså langt mere, end hvad du betaler for.

Derfor skal du vælge Plaisir frem for andre mærker

Plaisir undertøj adskiller sig fra konkurrerende mærker på flere måder. En af de største forskelle er kvaliteten af deres produkter. Plaisir undertøj er lavet af højkvalitetsmaterialer, der er bløde og åndbare, hvilket gør det behageligt at have på hele dagen. Derudover er deres undertøj designet med en god pasform i tankerne, så det sidder godt og støtter kroppen på den rigtige måde. Perfekt til at sidde under en smuk plus size kjole.

Hvor store størrelser har Plaisir?

Plaisir har lagt alt deres fokus og ekspertise i de store størrelser. Der er dog en ovre grænse for hvad der er muligt, i forhold til den konstruktion de bruger, i det prisleje de ligger i. 110 er den største omkreds, og I er den største skålstørrelse du finder hos Plaisir. Har du behov for større størrelser, er en helt anden type bh du skal have fat i. Det afspejler sig også på prisen, hvis den skal kunne give det rigtige hold.

En anden måde, hvorpå Plaisir undertøj adskiller sig fra konkurrerende mærker, er deres designs. Deres undertøj er elegant og feminint, hvilket gør det velegnet til både hverdagsbrug og specielle lejligheder. Deres lingeri er også i smukke og sexede designs, der er velegnet til specielle lejligheder. Derudover har deres sortiment bredt, og dækker alle former og størrelser, så kvinder kan finde det, der passer bedst til dem.

Plaisir undertøj er også kendt for deres bæredygtige praksis, der inkluderer brugen af økologiske materialer og bæredygtige produktionsmetoder.

Følgende produkter har Plaisir i sortiment:

 • Undertøj
 • Bh'er
 • Trusser
 • Badetøj
 • Badedragter
 • Badekjole
 • Tankini
 • Bikini
 • Nattøj
 • Pyjamasbukser
 • Natkjole
 • Morgenkåbe
 • Underskørt
 • Underkjole

Vi er helt vilde med Plaisir og det håber vi også I bliver.

Mange flere fede mærker 

Plasir er langt fra det eneste fede mærke, du finder her hos Curvii. Foruden Plasir finder du blandt andet også mærkerne: Zhenzi, Junarose, Kaffe Curve, OnlyPlay Curvyy, Gozzip, Studio og Zizzi

Følg os på Instagram