Kurv Du har 0 varer i kurven
×

Sidst lagt i kurven. Se alle

Din indkøbskurv er tom.

Smukke nuancer af grøn

Der er noget ved den grønne farve, der fremkalder en følelse af nyt – som en netop moden avocado, eller en pæon løg lige før det blomstrer. Vi kalder endda folk "grønne", hvis de er nybegyndere til noget. Grøn er håbets farve og et symbol på genskabelse, hvilket jo er selve indbegrebet af forår. Farven føles frisk, spændende og dynamisk, mens vi optimistisk går i gang med dette splinternye år.

Selve indbegrebet af forår

Hos Curvii har vi selvfølgelig også taget den grønne farve til os. Vi har alt fra sart, lækker grøn - til dig som måske ikke er klar for at gå all in. Lækre mint og douche farver både ensfarvet og mønstret. Så selv om du måske er den lidt mere generte type, så kan du helt sikkert finne noget i forårets mest populære farve der passer til netop dit temperament.

Hvis du er lidt mere modig og godt kan lide at sprede farve og glæde har vi også masser af grønne styles med ”wow factor”. Vi har klar æblegrøn, den lidt mørkere græsgrønne og flotte grønne prints. Hvis du tænker du er klar til at hoppe på trenden behøver du ikke lede længer. Vi har samlet det hele til dig her.

Følg os på Instagram