Trendy tøj i store størrelser

Que 142 8449-80005 and 8104-80050

Søger du trendy tøj i store størrelser og har svært ved at finde det, er du ikke den eneste. Heldigvis er der kommet meget mere fokus på det i de seneste år, end der nogensinde har været før. Dog skal du vide hvor du finder det rigtige tøj, for der kan være langt mellem de gode snaps.

Curvii er en webshop der har specialiseret sig i trendy tøj i store størrelser. Med trendy menes der ikke blot det samme som alle andre går rundt i, her er tale om særligt udvalgt plus size tøj man ellers mest finder i udlandet. Gå direkte til shoppen her

Hos Curvii bliver der stillet store krav til hvilket tøj der kommer i webshoppen. Det skal:

  • være i god kvalitet
  • have en god pasform i store størrelser
  • være tilpasset tidens trends
  • være i så små og unikke oplag som muligt

Trendy tøj der er specielt lavet til store størrelse

Rigtig meget af det tøj der kommer i store størrelser, er ikke tilpasser en stor kvindekrop, men er blot ganget op i forhold til de små størrelser. Det duer simpelthen ikke, og ofte kommer man til at ligne det famøse telt. Vi udvælger derfor kun trendy tøj der specielt bliver tilpasset de former en stor kvinde har.  Det betyder at tøjet sidder perfekt som det skal, og tager højde for de ekstra kilo der nu engang sidder anderledes hos store kvinder.

Trendy tøj der ikke er konet

En ting er pasform, noget andet er design. For os er det vigtigt at tøjet heller ikke bliver for konet at se på. Bare fordi man er stor, betyder ikke at man behøver at gå på kompromis med designet, og klæde sig ældre end man er.

Er du på jagt efter trendy tøj i store størrelser der både sidder godt og ser godt ud?

Gå til shoppen her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top