Tøj xxl – køb smart dametøj her

Que 142 8449-80005 and 8104-80050Leder du efter tøj i XXL størrelse og har du ofte svært ved at finde noget i den rigtige størrelse som også er smart, er vi svaret. Curvii sælger smart og trendy tøj til kvinder i XXL størrelse.  Vi mixer kendte danske brands med unikke og spændende nyheder fra udlandet.

Hos os er det vigtigt at tøj både sidder godt og ser godt ud. Derudover går vi også efter at finde noget XXL tøj man ikke ser alle de andre steder. Vi kan godt lide det unikke i at have noget helt specielt tøj alle veninderne ikke også render rundt i. Der er ikke meget ved at komme til en fest eller på arbejde, og finde ud af at sidemanden har det samme tøj på. Så kan hele dagen nærmest være ødelagt.

Pris og kvalitet hænger sammen, også når det gælder XXL tøj. Vi har tøj i alle prisklasser, så alle kan være med og bakker op omkring god velfærd på fabrikkerne tøjet bliver produceret på. Zhenzi XXL tøj starter fra 149,- mens det danske mærke Que ligger fra 499,- og op.

XXL tøj har det ofte med at ligne et telt når først det kommer på. Det skyldes i mange tilfælde at der ikke er taget højde for at store kvinder også har former der skal kunne ses. Det stiller store krav til design og udvikling af tøj, og er typisk det man må undvære ved det billige tøj. Vi lægger stor vægt på at alt vores XXL tøj er gradueret så det passer og sidder godt på store størrelser. Man skal kunne mærke at tøjet er tilpasset de kurver XXL kvinder har. Kurver skal ikke skjules men fremhæves. Gøres det rigtig, ser det drøngodt ud, også på en XXL krop.

Gå til webshoppen her og find smart XXL tøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top