Smart tøj i store størrelser

4883259559_a702016478_z

Hvis du er en størrelse 42 eller større, så tjek mine plus size mode tips og stylings tricks, der vil hjælpe dig med at se slankere ud med smart tøj i store størrelser.

Her finder du anbefalede udskæringer, prints, halsudskæringer og stilarter der passer til din plus size kropsfigur.

Så hvorfor ønsker du at optræde slankere?

Kurver er både smart og hot, men du skal sørge for du ser godt ud med dem. Du ønsker at se kurvelicious ud, ikke ligne et cirkustelt 🙂 Det betyder at du skal undgå noget, der gør du ser voluminøs ud og hellere fokusere på at udglatte dine buler og bump.

Du behøver ikke at skjule dem, men hvis du ønsker at se bedst ud, skal du sørge for at dine proportioner er afbalanceret, og at du har fået kurverne på plads alle de rigtige steder.
Plus size mode råd:

Dit primære fokus, når du køber smart tøj i store størrelser, er at skabe en trimmet silhuet, der får øjet til at gå op og ned, i stedet for fra side til side.

For at ramme dette, skal du være opmærksom på hvilke detaljer du bruger sammen med din krop og hvordan du kombinerer farverne på dit outfit. (Se Zhenzi tøj)

Sammenlignet med tynde mennesker, har du mere plads at arbejde med, og du kan håndtere større detaljer, men det er ekstremt vigtigt, at du vælger de detaljer, der er skaleret til din krops størrelse. Fordi hvis du for eksempel tager en tynd halskæde på, vil du fremhæve dine store proportioner.

Men på den anden side, kan du strategisk sætte et par ekstra lag af halskæde på, til at oprette et fyldigere look, der supplerer din krops størrelse.

Dybest set, vil jeg anbefale dig at basere dit “plus size mode mantra” på 3 grundlæggende gyldne strategier:

  • Sikre en ordentlig pasform. Jeg ved, hvor fristende det er at skjule din krop i lag og overdimensionerede tøj, men det vil kun gøre dig se større! God pasform sørger for at intet ser klumpet ud. Klumpet er dumt.
  • Din bh er især vigtigt – det skal passe til at holde dit bryst oppe og fjerne ujævnheder i din silhuet, der kun vil distrahere øjet.
  • Få kropsskalaen rigtig. Skalér print og accessories med din størrelse så du ikke vil se større ud end du er.
    Strategisk arbejde med print, former og detaljer får øjenne til at gå op og ned. Lodrette detaljer er det bedste du kan bruge.

Lad os nu tage den lavpraktiske tilgang til mine plus size mode tips til dig – det grundlæggende om, hvordan man klæder sin plus size krop i smart tøj:

origin_8378147526
Klæd din kropsform

Den første ting du skal gøre, før du går ud og shopper smart tøj i store størrelser, er at tage et nærmere kig på konturer og proportioner af din kropsfigur.

Plus size er ikke en kategori for sig selv. Der er både høje og korte fuld figur kvinder, og hver og en af dem, har en anden kropsform, der kræver forskellige sæt af styling og beklædningsstrategier til at tage sig bedst ud. For eksempel kan du have bredere skuldre i forhold til dine hofter, mens din kæreste, som også er en plus size har bredere hofter end skuldre.

… Så før du fortsætter med at læse de modetips og stylingtricks, jeg er ved at dele med dig, vil jeg anbefale, at du tjekker Guiden til at finde din kropsform. Der vil du lære det grundlæggende om, hvordan man opbygger og styrker et klædeskabsfundament, baseret på din kropsfigur og ikke blot størrelse.
Velafbalancerede proportioner kan trimme din krop

Ved at vide hvad kropsform du har, vil du være i stand til at beslutte, hvor og hvordan man korrekt placerer tøj og tilbehør, for at skabe kurver på de rigtige steder, så du vil få en hvilken som helst kropsdel til at fylde mindre, men stadig bibeholde din talje defineret til at hjælpe dig med at se skarp ud. Disse harmoniske proportioner ligner en proportional timeglas kropsform.

Dybest set kan nedtone eventuelle prominente områder af din krop og få velafbalancerede kropsproportioner, til at hjælpe dig til at se slankere og højere. Balanceret tøj proportioner mindsker og skjuler de uønskede kropsdele, du måtte have. Har du nogensinde tænkt over, hvorfor mange pærefigurer der ser kortere og “tykkere” ud, end de er? Det er fordi deres hofter tage centrum-scenen og lader øjet gå vandret.

Har du korte eller lange ben?

En anden vigtig faktor til at klæde din figur er din krops lodrette linje; hvilket betyder, hvor lang din øverste halvdel er i forhold til din nederste halvdel (torso versus hofter og ben). Du har måske længere eller kortere ben end din overkrop eller omvendt, hvilket også kræver et par outfit justeringer.

5532508390_ed9887ab74_z

Trods modebranchen prædiker om afbalancerede kropsproportioner, anses lange ben for atraktive – simpelthen fordi det forlænger din figur og kan narre folk til at tro, du er højere og tyndere end du faktisk er. Korte ben kan få dig til at se stumpet ud. Super-lange ben og en super-kort torso, kan dog skyde dine proportioner helt væk.

Plus Size Fashion Tips: smart tøj i store størrelser til korte mennesker

Hvis du er en plus size på 163 cm eller kortere så er du nødt til at kigge efter kort plus size tøj, samt arbejde strategisk med prints, former og andre detaljer – hjælper dig med at se højere ud.

Her er 3 tips om, hvordan man ser tyndere ud med tøj og tilbehør:

  • Bær hæle. Hvis du ikke helt vild med høje hæle, så 2-5 cm nok til at slanke dine ben og kropsmål.
  • Gå efter knælange (eller kortere) nederdele og shorts. Hvis du har muskuløse ben, så undgå tøj, der strækker sig lige på den tykkeste del af dine ben. Det holder fokus på dette område, og kan visuelt gøre at du ser mere afstumpet ud!
  • Vis mere hud. Dybe halsudskæringer og korte (knæ-længde eller kortere) nederdele og kjoler vil øjeblikkelig slanke hele din figur. Det kan måske blive lidt for vovet til den konservative smag, men så længe du holder den anden side beskedent klædt er du sikker!

For eksempel kan du bære en smart trøje med dyb halsudskæring og gå efter et lidt mere konservative par bukser eller nederdel.

Back to Top