Skønne basis leggings fra Gozzip

Gozzip er gode til at lave både flotte tunikaer og kjoler, hvor en ensfarvet smart leggings kunne være flot inden under. De har derfor også fremstillet en skøn legging i tre forskellige farver, og sat den som en basis vare, man altid kan købe.

I dette indlæg vil jeg gå i dybden med, hvorfor denne leggings er så fontastisk og zoome ind på den smarte detalje de har.

Generelt

Den gode legging fra Gozzip er nærmest uundværlig i din gaderobe. Den sidder til på benene uden at stramme og har en behagelig elastisk linning.
Den sidder til på benene, hvilket gør den flot under und kjole eller tunika.
Længden på denne legging er god. Har du korte ben vil den stoppe ved din ankel og har du længere ben, vil den stumpe en smule. Det elastiske materiale gør at man sagtens kan trække den lidt ekstra ned eller op i benene, uden at stoffet sidder og vulker forneden.
Den fås i både sort, hvid og marineblå, hvilket et tre gode basis-farver, man ofte kan bruge.

Materiale

Disse leggings er fremstillet i en god og kraftig nylon kvalitet med elastan, så leggingene er utroligt strækbare i materialet.
Nylon i sig selv har en utroligt høj slidstyrke og de her leggings vil derfor også holde i utroligt lang tid. Samtidigt er nylon et materiale som ikke krymper og som holder både facon og farve i vask.
Overfladen på leggingene er glat, blank og let skinnende.

Detaljer

Dette er ikke bare en helt almindelig, glat legging. Gozzip har nemlig tilføjet en super flot og feminin detalje. De har lavet et fint vævet mønster i stoffet på både linning og i bunden af benene. Dette tilføjer en ekstra smart detalje til dit outfit. når du har disse legging på.

Find alle Gozzip leggngs HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top