Se forskellen på de mest populære bh’er

Kirsa fortæller om forskellen på de mest populære bh’er fra Plaisir. Lyt godt med, der kommer mange guldkorn 🏅Find alt fra Plaisir her: https://www.curvii.dk/maerker/plaisir

Gepostet von Curvii am Montag, 23. März 2020

Vi har efterhånden rigtig mange bh’er fra Plaisir, og det kan godt være lidt af en jungle af finde ud af, hvilken der passer bedst til den barm man har. Derfor har Kirsa lavet en video, hvor hun fortælle omkring de mest populære bh’er vi har fra Plaisir.

Olivia bh’en

Olivia er til den store barm. Den fås op til en I-skål, og der er taget højde for at den skal kunne støtte mest muligt. En stor barm kræver meget mere end en lille, og det stiller derfor rigtig store krav til den bh man bruger.

Olivia har specielle paneler og felter, der giver mest mulig støtte. Stropperne er også gode brede, hvilket giver komfort, når bh’en skal bære forholdsvis meget vægt. Smalle stropper giver dybe mærker i skuldrene, og det er ikke behageligt at gå med i længden.

På bagsiden har Olivia et bredt stykke med 3 hægtemaller. Det er ikke alle der ved det, men det er faktisk her, det største løft skal være. Derfor skal den også sidde stramt til. Gør bh’en ikke det, vil du i stedet løfte udelukkende med skulderstropperne, og det giver store gener, især for ryggen. Hun at en ny bh skal sidde stramt til i den yderste række af hægtemaller, og først justeres ind, når bh’en giver sig, efter de første ugers brug.

Find Olivia bh’en til den store barm her: https://www.curvii.dk/olivia-blonde-bh-med-bojle-med-ekstra-stotte-til-den-store-barm

Beate bh’en

Beate er vores mest solgte bh, der er en god allround til de fleste.

2 thoughts on “Se forskellen på de mest populære bh’er

  1. Kan man købe bh med stor bred stropper, når man har store bare er det meget vigtigt at stropper er bred.kan i skaffe til mig str 106 dd i skål.
    Med venlig hilsen.
    Else Møller Lynge.

    1. Hej Else, de fleste af BH’erne hos Curvii har forholdsvis brede stropper, du kan se dem her: https://www.curvii.dk/undertoj .
      Når du siger 106DD, vil jeg gå ud fra at størrelsen nok reelt hedder 105E, du kan prøve at skrive til [email protected] eller ringe på telefon 50 30 80 10 de vil kunne hjælpe dig, på bedst mulig måde – så du for den perfekte BH til dig 🙂 mvh. Charlotte // Curvii

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top