Sådan klær du dig mindre

Plus size kvinder er som alle andre andre kvinder. Vi vil altid gerne se et par størrelser mindre ud. Her er et nogle tips til hvordan du opnår dette, vil at bruge det rigtige tøj. Vi har afprøvet tøj fra Zhenzi for at afprøve følgende:

1. Få længde på
Skift løse firkantede toppe til slim-cut bluser stykket ned i et par mørke jeans. En velsiddende bluse og regulære mørke jeans vil strække hele din krop.

2. Køb tøj i den rigtige størrelse.
Nogle gange er vi ikke tilfredse med nummeret på mærket, så vi ender med at købe tøj, der er for småt. Newsflash: Hvert mærke størrelsesangiver forskelligt, så hvis du er ude i en billigere butik, vil du helt sikkert være en størrelse større, end hvis du køber designertøj. Plus, at købe et par jeans i en str. 38 , vil faktisk ikke gøre dig til at ligne en størrelse 38, hvis de ikke passer. Du vil bare ende op med den frygtede muffin top. Vi lover, at opskalering, om nødvendigt, vil gøre dig meget slankere i sidste ende.

3. Et bælte er en kvindes bedste ven
Der er en grund til, at det hedder cinching. At matche et tynd bælte med en bølgende top, frakke, eller kjole, vil suge i din talje, så den ser flere centimeter mindre ud.

4. Sort er altid på mode
Ligegyldigt hvilken farve moden dikterer, er der ikke noget mere slankende og forlængede som farven sort. Hvis helt sort er for kedeligt for dig, skal du tilføje en lys pump, en farvet håndtaske eller et neon tørklæd, for noget ekstra udstråling.

5. Tøj i overstørrelse vil ikke gøre dig slankere at se på.
Dette tip er temmelig enkelt : Hvis du køber noget, der er formet som et telt , vil du ligne et telt. I stedet bør du købe tøj, der fremhæver din naturlige kurver.

 6. Jeans, men de rigtige
Køb hellere ét par jeans der passer perfekt, en at have 5 par der sidder dårligt. Brug den tid det kræver for at finde netop de jeans der passer til din krop. De skal sidde stramt, men heller ikke for stramt.

7. Prøv et hud -tonet par heels
Intet får dig til at syne højere end en hudfarvet sko. Ligheden til din hudtone vil give den illusion, at dine ben fortsætter flere længder.

8. Bliv bedste ven med din skrædder
En skrædder er velsagtens dit vigtigste aktiv, når det kommer til at klæde dig tyndere på. En god skrædder kan ændre noget du ejer, til at passe perfekt din krop, fordi, lad os se det i øjnene, vi er ikke alle bygget som en svensk skøjteprinsesse. Og hvis vi ikke har gjort det klart nok i forvejen, så er den rigtige pasform alt. Fra afkortning af ærmer, tilpasset talje, og endda ændre pasformen af en vinterfrakke, kan en skrædder gøre underværker på din garderobe.

9. Vælg den rigtige halsudskæring
Et lækker V-halsudskæring kan nemt få dig til at ligne, at du har tabt 3 kilo natten over. Ved at vælge et mere dybt snit, vil skabe en pæn lodret linje. Dette gælder især for storbarmede kvinder, der risikerer at blive kvalt af alt for høje halsudskæringer.

origin_8378147526

10. Det er, hvad der er nedenunder, der tæller
Der kan ikke sige nok om at vælge det rigtige fundament, men det er netop dette område, at mange kvinder stadig fejler: at vælge den rigtige bh. Bliver du Iført den rigtige bh-størrelse, kan det give dig et øjeblikkeligt brystløft, hvilket skaber en mere slank figur.

8552339502_0c158b9ca9_b

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top