Sådan får du købt det rigtige tøj

3301101221_7fc75f23b4_o

1. Gør shopping en positiv oplevelse.
Hvis du frygter at gå på shopping, fordi det tvinger dig til at fokusere på din størrelse, så prøv at vende det rundt og gøre det til en sjov begivenhed. Tag en optimistisk ven med dig, eller gå ind med den holdning, at intet kan få dig ned i dag. Se sælgerne som mennesker, der bekymrer sig om tøj og ville være glade for at hjælpe dig med at se bedst ud. Hvis nogle ikke har den holdning, gå videre til den næste salgsmedarbejder. Er det helt umuligt at finde et ordentligt sted med god salgspersonale, så køb tøj på nettet i stedet.

2. Fokusér på kvalitet frem for kvantitet.
I stedet for at købe en lang række sjuskede, kedelige stykker tøj, der ikke smigre dig, investere i et par vellavet emner, som du elsker og vil holde et godt stykke tid.

Lad være med bare at cruise udsalgsstativerne. Udsalg er fint, hvis du ser noget, du ville købe alligevel til en fantastisk pris, men lad være med udelukkende at fokusere på dem når du shopper. Tænk over det på denne måde: Et par høj kvalitet varer, der gør du føler dig fantastiske og holder 3 eller 4 år, er i sidste ende en bedre værdi end 10 eller 15 varer på tilbud, der slides hurtigt og gør du ikke tager dig bedst ud.

3. Køb tøj der svarer til din alder.
Her er en god tommelfingerregel: Hvis nogen 20 år yngre eller 20 år ældre end dig også ville være købe tøj i denne afdeling, så find et andet sted. Du ønsker ikke at se alt for ung og se ud som om du forsøger at hårdt, men du ønsker heller ikke at købe tøj, der gør dig ældre end du er. Hvis du er usikker, kig rundt på de andre kunder – er de omkring samme alder som dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top