Sådan bruger du dine striktrøjer


Vamsede sweaters og striktrøjer i alle afskygninger er et must til efteråret!

Vi går efteråret i møde, og Curvii guider dig gennem den store jungle af strik. Vi viser, hvordan du kan bruge dine striktrøjer på forskellige måder. 

Den første strik, vi vil vise, er denne smukke røde hullede strik fra Zhenzi. Strikken har lange ærmer og en rund halsudskæring. Den er blød og dejlig, som en strik skal være, og Anne viser her, hvordan man bruger sine striktrøjer over en tunika. Anne er iført et helt sort sæt med stramme bukser fra Zizzi og en sort skjortetunika også fra Zizzi. Hun pifter sættet op med den røde strik, som giver liv til et elles helt sort sæt. Striktrøjer til kjoler og tunikaer giver også fornemmelsen af en lag-på-lag-effekt, som også er godt til efteråret, hvor vejret er ustadigt, og man kan nøjes med at tage en strik på i stedet for en jakke. 

Den anden strik, vi vil vise, er denne strik fra Zhenzi, som er smuk med forskelligfarvede nister i. Strikken har desuden bindebånd og er grovstrikket, hvilket gør den dejlig vamset. Igen har vi stylet strikken med et sort outfit, da strikken i sig selv er smuk og elegant uden andre farver. Dette betyder dog ikke, at man ikke kan style strikken med andre farver, hvilket også er en af tingene, der er fantastisk ved striktrøjer.

Denne smukke strik-cardigan fra Zhenzi er i en smuk flaskegrøn farve, som er efterårets helt store farve. Cardiganen fåes i fire forskellige farver, og har en rund halsudskæring. Man kan desuden knappe den helt alt efter vejret. Vi har her stylet cardiganen med en tunika fra Studio med farver for at vise, at man sagtens kan bruge en farvet cardigan udover en bluse eller kjole med farver. Vi har valgt nogle farver som går godt i spænd sammen for at skabe en sammenhæng i farverne.

Anne viser her, hvordan man kan bruge sine sommerkjoler, når vi går de kolde efterårsdage i møde. Her er hun iført denne smukke kjole fra Zhenzi, men vi har stylet den med en dejlig blød cardigan fra Zhenzi for at holde hende varm. Et lille tip er, at man kan lade ærmerne fra kjolen stikke ud under cardiganens ærmer, for at skabe en sammenhæng mellem kjole og cardigan.

[magento store=”default” category=”24″ suffix=” DKK”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top