Opskrift på Curvii Knækbrød

Her hos Curvii er vi rigtig glade for vores cookies. Men når vi bliver småsultne, snupper vi også ofte en eller to af disse lækre små knækbrøds hapser. Her får du opskriften, så kan du jo selv se om du er mest til cookies eller knækbrød. Vi er ikke i tvivl det bliver både og.

Curvii knækbrød
Små sulten? Curvii knækbrød er svaret

Du skal bruge dette for at bage knækbrød:

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl sesam
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkærner
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt (2 tsk. hvis du ikke drysser salt ovenpå)
  • 3 ½ del mel (ca. 250g)
  • 1 ¼ dl raps – eller solsikkeolie
  • Ca. 2 dl vand
  • Birkes og salt til at drysse på

Sådan gør du:

  1. Bland det hele sammen (hold evt. lidt vand tilbage)
  2. Dejen deles i 3 portioner. Hver portion rulles tyndt ud mellem to lag bagepapir.
  3. Fjern det øverste lag bagepapir og skær ud i passende stykker. På kontoret ved Curvii kan vi godt lide små sprøde hapser på ca. 3 x 6 cm. Men du kan vælge den form og størrelse du har lyst til – En pizzakniv er rigtig god til formålet).
  4. Drys med birkes og lidt groft salt.
  5. Knækbrødene bages i 15 min ved 200 grader. De må gerne blive lidt mørke.

Opbevar dine Curvii knækbrød i en tætsluttende beholder, så holder de sig sprøde længst.

Velbekomme!

Back to Top