ONLY lækkerier med kurver

Du, som kender de forskellige kollektioner på shoppen her hos Curvii, vil nikke genkendende til det lækre brand fra den danske Bestseller koncern, ONLY Carmakoma.

Et lækkert internationalt fashion brand med styles til både hverdag og fest i størrelserne 42-54.

Anne og Kirsa bliver inviteret til at handle ind til shoppen ikke mindre end otte gange årligt. Det foregår i de lækre lokaler i Bestseller byen i Brande. Denne gang inviterer vi jer, kære læsere med ind bag ved. Der skal handles ind til hylderne. Men hvad skal man vælge? Hvordan gør man – og hvorfor?

Sælger hos netop ONLY Carmakoma, Natascha Inex Gaarsvig bød denne forårsdag i april indenfor i de fede omgivelser for at præsentere kollektionerne, som vi alle kan glæde os til bliver leveret i september, oktober og november.

– Hvordan kan man bedst beskrive ONLY Carmakoma? Som et brand i den lave ende af prisskalaen, men med otte årlige kollektioner, der nemt kan dresses op og ned – til både hverdag, arbejde, og fest, forklarer Natascha.

– Vi har den lækre, den fine og den behagelige style. I både print og gode farver.

– Igen er der tale om helt vildt skønne styles, lød det fra Natascha som selv omtaler brandet som værende tøj alle kan bruge. De unge, de voksne og de ældre.

Faktisk er det ofte de samme styles aldersgrupperne vælger, men sætter det så forskelligt sammen, således at det bliver alderssvarende.

Brandet beskriver sig selv som følger på deres site: “Vi skaber styles som fremhæver alle fordelene ved den smukke feminine, kurvede silhuet.”

Det kræver ikke mange minutter i samme rum for at se at både Anne og Kirsa kan lide, hvad de ser. Farverne. Designs. Kvalitet. Print. Stil. Både ved de nye og de genkendelige kreationer på bøjlerne.

– Den her. Ej se den her. Den må vi have. I flere størrelser. Og både som kjole og tunika.

Ingen kan være i tvivl om, at de to udsendte kender Curvii-kunderne og ved, hvad deres hjerte begærer.

Der bliver handlet. Der bliver naturligvis kigget på, hvad der ellers er købt ind og der bliver sammenlignet med hvad der kommer, er kommet og hvad der var engang.

– Det her bliver så lækkert, hører man Kirsa sige.

Anne nikker og svarer: Ja, lige præcis.

Klik ind her og se hvad Curvii har på hylderne lige nu fra ONLY Carmakoma:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top