Når plastic bliver til badetøj

og bambus til sokker…

På trods af at situationen pt er, at vi ikke kan og må rejse til de varmere himmelstrøg og fodre vores efterhånden varmehungerende kroppe med solens stråler og faktisk heller ikke må nyde varmegraderne i svømmehallen – alt sammen grundet Covid-19, så oplever vi her hos Curvii, at vores kunder gerne vil købe badetøj.

Måske er det der vinderbadning alligevel blevet et større hit???

Det der rører sig lige nu, er jo bæredygtighed, så hvorfor ikke parre de to emner? Det kan virksomheden Plasir hjælpe os alle med. En kollektion fra Plasir er nemlig i den grad leveringsdygtig i at opfylde netop dét ønske.

Her hos Curvii, oplever vi fremgang i salg og efterspørgsel af bæredygtigt badetøj – altså bikinier og badedragter, som er fremstillet af VITA 390 stof med LYCRA XtraLife fibre samt ECONYL® nylon, som er 100% regenererede nylon fibre fra fiskenet samt andre former for nylon affald. Affaldet indsamles fra alle verdenshave og deponeringer. Så fibrene i netop dit badetøj kan stamme fra både Asien og Caribien.

Når nylonaffaldet er indsamlet, nedbrydes det. Herefter spindes det på ny til flotte tråde som bruges i PLAISIR’s badetøjskollektion.

ECONYL® nylon er akkurat som almindelig kvalitetsnylon: Let, stærkt, elastisk, hurtigttørrende, langtidsholdbart, UV-resistent og nemt at vaske.

Husk fødderne – de skal bære dig

En af vores strømpeleverandører er Note. De er leveringsdygtige i strømper lavet af bambus, hvilket blandt andet er en fordel til at regulere temperaturen. Man mærker tydeligt at materialet absorberer fugten ved svedige fødder.

Strømperne indeholder 80% bambus – 17% nylon – 3% elastan.

Bambus er jo dyrket uden brug af pesticider og er 100% biologisk nedbrydeligt. Bambus i sin oprindelige form er antibakterielt, hvilket er en egenskab som videregives til tøjet.

Bambustøjets antibakterielle egenskab minimerer svedlugt. Tøjet af bambuskvalitet absorberer samtidigt enormt godt, så din hud forbliver tør og lugtfri.

På grund af Bambus’ unikke egenskaber er denne kvalitet særligt god til nattøj, undertøj samt strømper, og elsket af de med særligt sensitiv hud samt allergikere. 

Strømperne fra Note får klart anbefalingerne fra vores in-house strømpe tester.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top