Merrytime tøj – fordi ingen er ens

Merrytime nytænker hvordan tøj bliver opdelt i størrelser.  Er du en størrelse 42, har du sikkert prøvet at købe tøj i størrelse 42 du ikke kunne passe.  Det er ikke fordi at tøjproducenterne bevidst har lavet noget tøj der ikke passer i størrelsen. Det er blot fordi, der er ingen størrelse 42 der er ens. Måske har du korte arme, og så bliver ærmerne for lange. Måske er det omvendt. Det kan også være at du har lange ben, og bukserne derfor sidder og stumper. Skal man have længden med, bliver man ofte nødt til at gå op i størelse, men så bliver de jo alt for store på den anden led.  Dette vil altid være et problem, hvis man tænker traditionelt. Her går Merrytime en anden vej.

Som udgangspunkt ved Merrytime at ingen er ens, og at man derfor ikke kan definere en størrelse ud fra blot ét nummer. En størrelse 42 fås derfor i 3 forskellige længder – 4 i nogle tilfælde. Er du en størrelse 42 og har lange arme, skal du blot have den røde udgave, der er ekstra lang. Den er ikke større i omkreds en den korte udgave, der er blot taget højde for at du har en længere overkrop med lange arme. Nu sidder skjorten perfekt på dig, uden du skal gå på kompromis.

Det samme gælder for bukserne, nederdelen, kjolen, jakken og alle de andre modeller Merrytime laver. Har du først fundet din Merrytime størrelse, kan du nemt handle tøj på tværs af modellerne. Det er nemlig samme skabelon der er brugt til hele kollektionen. Og du kan også være sikker på at størrelsen holder til næste år, hvor f.eks. skjorten skal fornyes. Det garanterer Merrytime. Du skal blot tage højde for om dine mål er ændret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top