Live – behind the scenes

Kirsa og Anne sidder ved computeren i Curviis video rum

Noget vi hos Curvii ved, at vores følgere på Facebook er vilde med, er når Anne og Kirsa – som det oftest er, viser nyheder og favoritter frem under vores (næsten) daglige live udsendelse.

De to taler undervejs, mens kameraerne ruller og det hele går ud til alle, der lyster at kigge med, som om de aldrig har lavet andet og får undervejs herligt følgeskab af jer, kære Facebook følgere, som ivrigt og hjerteligt stiller og svarer på spørgsmål.

Oftest sidder Kirsa ved knapperne, mens Anne står foran kameraet. Det sker, at Kent er med – også oftest ved teknikken, så er det Kirsa der er på.

Forud for livesendingen, er der et par ting, der skal klares. Anne finder sine nyhedsfavoritter til denne udsendelse. Dem kan du naturligvis finde i bunden af dette opslag.

– Ikke helt nogen nem opgave at skulle vælge, da der dagligt kommer så mange lækre sager ind ad døren, lyder det Anne med et bredt smil.

Anne er vild med jeans, t-shirts, kjoler, strik, tunikaer og har også kastet sin kærlighed på de mange vatterede veste, der kommer ind i denne tid.

– What’s not to like, siger hun mens hun ”bladrer” blandt bøjlerne.

Kirsa sætter sig ved knapperne. Lyden skal tjekkes. Anne har styr på bøjlerne og på de forskellige brands. Kirsa kigger dagens styles igennem og finder priser og diverse info, så alle oplysninger omkring størrelser og materiale, er lige ved hånden.

– Vi kører, lyder det fra Kirsa og en arm ryger i vejret.

Anne er live on the air.

– Halløj, derude ; )

Tips og tricks deles hjerteligt ud under udsendelsen. ”Miks denne med denne og se så lige her…”  Ingen tvivl om, at Anne ved, hvad der går med hvad, og det bliver taget så vel imod i kommentarerne på Facebook – både undervejs og efterfølgende.

Du kan jo selv hoppe ind på Facebook – https://www.facebook.com/curvii

Smid gerne et ”like” og skriv en kommentar.

Vi har haft en ”behind the scenes” fotograf med i studiet, så se lidt video her:

Dagens nyhedsfavoritter:

[magento sku=”CA00035B-PrimulaFlowerMix,15227856-GingerBread,M58576A-ChinoisGreenAOP” suffix=” DKK”]

[magento sku=”SG124-Cognac,15196518-GoldenYellow,15218715-BrightWhite” suffix=” DKK”]

Herunder kan du se et lille indblik i vores dag bag kameraet:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top