Lækkert, stilfuldt og uden kompromis

Tøj af den lækreste kvalitet. Der er ingen grund til at gå på kompromis, når det kommer til tøj i store størrelser til kvinder. Her på siden hos Curvii finder du det, du leder efter – og så meget mere. Lækkert og moderigtig. Gode materialer og perfekt pasform og det hele i størrelserne 42-60. Vi har taget målebåndet frem og lagt ekstra mål ind af hver style, så du ikke bare skal kende din størrelse, men du kan måle dig frem til den rette størrelse.

Ligesom alle andre kvinder er store kvinder forskellige. Vi er forskellige i vores måde at være store på og vi har forskellig stil og smag. Alle har behov for godt og pænt tøj, alt efter humør og lejlighed.

Hos Curvii sætter vi nye standarder for hvad man kan finde af tøj i store størrelser. Det er slut med at føle sig begrænset af form og figur. Her finder du tøj til kvinder i str. 42 – 60, både til dig, der følger moden og de nyeste trends og til dig, der selv skaber mode og din egen stil.

Vi har tøj til den store fest, til en dag på kontoret, til en dejlig aften i byen og til en afslappende hjemmedag. Fra inderst til yderst. Fra lingeri til vinterjakker. Det hele krydret med dag til dag-levering og femstjernet kundeservice.

Der sker meget på markedet for tøj i store størrelser lige nu. Men det er alligevel som om de fleste stadig arbejder i tunikaer og leggings, når det skal være stort. Og naturligvis har vi da også både tunikaer og leggings på hylderne hos Curvii. For vi kommer ikke udenom, at det både er dejligt og behageligt at have på. Og i de rigtige kvaliteter og farver og med de rette accessoires som sko og smykker, kan det også være både pænt og stilfuldt – men det behøver ikke udelukke andet – og der er meget at vælge mellem. Kjoler, bukser, bluser.

Mode handler om at se godt ud, og vi store kvinder, vil selvfølgelig også gerne se godt ud. Men det handler om mere end det. Det handler også om at have det godt med sig selv og føle sig godt tilpas og udstråle det man har lyst til.

Vær ikke bange for at stille store krav til det, du iklæder dig. Det gør vi. Tøj til store kvinder kræver en god pasform, og det er vi meget opmærksomme på. Der skal tages højde for figuren, når tøjet designes. Korrekt graduering sørger for at tøjet ikke kommer til at ligne et telt, blot fordi du er en stor kvinde.

Hos Curvii har vi kun tøj i store størrelser og vi er hele tiden på udkig efter nyt tøj til store kvinder med den helt rigtige pasform. Tøjet skal omfavne din krop og vise det bedste frem i dig og gøre dig stolt af at være den du er.

Tøj i store størrelser er vores primære område, og du vil derfor finde et stort udvalg, hvor der er kræset om detaljerne. Det handler om at se godt ud, hvad enten man har kurver eller ej, og du skal bestemt ikke være dårligere stillet, fordi du er en plus size kvinde.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top