KK Classic – Elegant chiffon serie fra KK Luxury

Når man står og skal til fest er det altid godt med de gode klassikere, som aldrig går af mode. De sikre sorte og blå kan ligge bunden for ens outfit og styles op og ned alt efter begivenheden. Den gode klassiske chiffon serie fra KK Luxury kan både bruges sammen, som smarte sæt, men også kombineres med andre og mere farverige styles, hvis det er det man er til.
Man får utroligt mange muligheder i én når man har flere af disse klassiske feststyles i sin gaderobe.

Herunder ser du de forskellige styles kombineret med hinanden:

Forskellige styles i Classic serien fra KK Luxury kombineret med hinanden.
KK Classic fra KK Luxury

Generelt om KK Luxury og KK Classic

KK Luxury er det mærke, der tidligere er kendt som Kirsten Krog Design. Mærket er kendetegnet ved en høj kvalitet og et elegant og stilrent design. Der er tænkt på alle detaljer, lige fra pasform til hvordan materialerne er vævet og syet.

Pasformen er altid i top, så du føler dig godt tilpas og får fremhævet de helt rigtige områder på kroppen.
Metervarerne er klippet på 45 grader i forhold til trådretningen, hvilket giver følelsen af, at der er en smule stræk i materialet, selvom der ikke er spor af elastan. Dette skaber en ekstra bevægelsesfrihed i de forskellige styles og gør at man sagtens kan både sidde, danse, bukke osv, uden at tøjet kommer til at stamme på noget tidspunkt. Samtidigt gør det også, at stoffet falder på en helt anden måde på kroppen og det sætter dig derfor utroligt flot.
Denne serie er fremstillet i polyester af høj kvalitet, der er løst vævet og derved har en rigtigt god åndbarhed. Samtidigt krøller materialet ikke efter den lange biltur eller festmiddagen og du skal derfor ikke bekymre dig om dette.

Alle styles pånær kimonoen og boleroen har et glat foer inderst. Dette er med til at skabe det helt rigtige fald og få stylene til at følge kroppen flot, når man bevæger sig.
Udover er der to lag chiffon, som altid falder flot. Grunden til at der er to lag, er fordi at et enkelt lag ikke kan dække det genskind der kommer fra indertoppen og man opnår derfor den flotte sorte farve ved at have to lag istedet.

KK Classic serien består af seks hovedstyles, som alle fås i sort og marineblå:

Kjolen

Lang chiffonkjole i sort og marineblå

Den klassiske chiffonkjole giver længde og skjuler maven på samme tid.
I taljen er der en lille elastik i underkjolen, inden nederdelens chiffon starter. Dette gør at underdelen falder rigtigt flot og at man samtidigt får fremhævet en lille smule talje.
Udover er en smuk chiffonoverdel, som består af de to fine lag chiffon. Overdelen går ned i en spids på både for- og bagside. Dette skaber en smuk effekt og skjuler samtidigt maven.
Kjolen har en smuk V hals og let transperante ærmer med dryp.

Buksen

Klassiske chiffon bukser fra KK Luxury
Klassiske chiffonbukser

Klassiske sorte bukser med en god elastik i linningen.
Bukserne består af de obligatoriske tre lag, med et glat foer og to chiffonlag. Det glatte lag får buksen til at sætte sig rigtigt flot på benet og følge benet flot når man går.
Bukserne er dejligt lette og uden for mange detaljer og er derfor et uundværligt par i festgaderoben.

Toppen

Klassisk chiffon top i sort og marineblå

Den smukke og enkle top er altid god at have i sin gaderobe. Sammen med chiffonbukserne og en farverig bolero eller kimono kan du lave et klassisk men uimodståeligt look til festen. Man kan altid tilføje en sort eller blå top noget ekstra farve, ved hjælp af en farverig overdel til armene. Er du mere til klassisk sort eller blå er kimonoen i denne serie utroligt flot udover denne top.
Toppen har en super flot pasform, med A facon og indsnit ved brystet. Igen er der her et glat foer som hjælper toppen til at falde helt rigtigt.
Chiffonen falder let og flot over mave og hofte.
Toppen har en ekstra fin detalje, med at den går ned i en spids på både for- og bagside. Dette skaber et ekstra feminint look, samt noget længde til overkroppen.

Nederdelen

Klassisk sort og marineblå chiffon nederdel med slids

Den smukke og lange nederdel, kan skabe mange forskellige udtryk, alt efter hvilken overdel du sætter til.
Ved denne nederdel er der tænkt på detaljen, så der er masser af liv i den når du går, samtidigt med at den beholder det klassiske og meget feminine look.

På billedet ovenover er nederdelen kombineret med den klassiske chiffon top, hvilket giver illusionen af en kjole på trods af at det er to dele.

Nederdelen har en god elastik i linningen, som ikke er synlig på ydersiden.
Chiffonen falder derfor flot og løst, med to forskellge længder i bunden. I bunden bølger chiffonen smukt, hvilket skaber et fint og feminint look. Nederdelen har samtidigt slidser i siderne, hvilket skaber bevægelighed og et flot liv i nederdelen når du går.

Boleroen

Chiffon bolero / slag i forskellige farver

Denne chiffon bolero er altid at finde i den klassiske sorte og marineblå farve, men bliver også fra sæson til sæson, lavet i andre friske farver. På den måde er det let at tilføje noget farve til det klassiske sorte outfit.
Boleroen er lavet i en model, som stopper over bagdelen og samtidigt har smarte dryp på forsiden.
Boleroen falder utroligt flot over brystet og man føler ikke, at man skal gå og holde på den, selvom den er åbenstående.
Ærmerne har god vidde og let flagermus-effekt.

Kimonoen

Sort og marineblå chiffon kimono

Kimonoen kan både bruges til et buksesæt, eller til en kjole. Den går lige over i bunden, med et kantbånd i et dobbeltlags chiffon hele vejen rundt.
Kimonoen er åbenstående og har et indsnit, som får den til at side flot over brystet og falde rigtigt på kroppen.
Denne kimono kan også bruges til hverdag, til et par jeans og en T-shirt.

Vi forhandler desværre ikke KK Luxury mere. Se alt vores festtøj i store størrelser her.

Back to Top