Kent har været med i podcasten Iværksætterhistorier

Her for nogle få måneder siden havde vores helt egen Kent Medom, medindehaver af Curvii, fornøjelsen af at være gæst i podcasten Iværksætterhistorier. Emnet for udsendelsen var selvfølgelig Kents egen iværksætterhistorie om, hvordan han gik fra bare at ville udvikle webshops til at blive en af Danmarks største forhandlere af plus size-tøj.

Ligesom så mange andre iværksætterhistorier starter Kents ikke med øjeblikkelig succes. Han ville lave hjemmesider og online markedsføring for andre virksomheder, men selvom han havde de tekniske færdigheder, var det svært at få kunder i den nystartede butik. Underligt nok kom successen først, da Kent gav sig kast med noget, han ikke havde de tekniske færdigheder til, nemlig at bygge en webshop.

Efter at have afslået mange henvendelser om at lave en webshop for andre virksomheder, bestemte han sig for at forsøge sig med sin egen som et slags “learning by doing”-projekt. Webshoppen skulle sælge sokker og fik det humoristiske navn “Thissocks”.

Ret hurtigt begyndte webshoppen at vokse og få succes, især da Kent begyndte at sælge strømpebukser i store størrelser, hvilket også skulle vise at være det første skridt på vejen over i plus size-branchen.

Senere kom Kents søster, Kirsa Jespersen, også med på projektet som partner, og sammen begav de sig ud på en ny udfordring og et nyt projekt – Curvii.

Denne gang lod succesen ikke vente på sig helt lige så længe, men dermed ikke sagt, at der ikke har været sten på vejen, hvilket Kent også fortæller om i podcasten. F.eks. fik Kent og Kirsa et royalt chok, da de under Curviis allerførste julemåned kunne konstatere, at omsætningen var blevet halveret i forhold til måneden før, hvilket var stik imod deres forventning.

– December går ned med et brag. Vi går næsten til halv omsætning i forhold til November måned og det på trods af alle de ekstra markedsførings push man jo laver i den periode. Det værste var at vi ikke kunne se hvorfor det gik galt. Så vi er i vildrede. Men så kom Januar måned, hvor det går fuldstændig amok. Vi fordobler omsætningen i forhold til November måned, fortæller Kent i podcasten.

Dette decemberdyk skulle vise sig at være en genkommende ting for Curvii, men skyldtes noget så banalt og uventet, som at kunderne var bange for at købe i julegaver i en forkert størrelse.

Endnu mere uventet var det, at der kom en indsigelse fra Bulgarien, da Kent og Kirsa ville varemærkeregistrere navnet Curvii. Med et smil i det ene øje og en tåre i det andet fik de beskeden om, at Curvii på bulgarsk betyder prostitueret – ikke så heldigt.

Denne historie og mange flere fortæller Kent i podcasten, som er aldeles hyggelig at lytte til og tager en lille times tid. Hvis du vil høre den i sin fulde længde, kan du klikke dig videre til ivaerksaetterhistorier.dk her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top