Junarose – plus size uden at være plus size

Normalt tænker man på plus size tøj, som noget der er alt for stort, og på ingen måde ligner det der er i de “normale” tøjbutikker. Sådan er Junarose ikke. Bestseller som står bag Junarose, har taget udgangspunkt i stilen fra flere af deres andre mærker,  og dernæst tilpasset til til kvinder med kurver. Tøjet fra Junarose og trendy og smart. De har fokus på at kvinder gerne må vise deres kurver frem, i stedet for at skjule dem.

Hos Curvii hører vi fra flere kunder der efterspørger tøj med facon, der fremhæver deres figur. Til dem anbefaler vi Junarose. Ud over at være nyskabende inden for plus size, ligger priserne også i den ende hvor alle kan være med. Det giver mulighed for at skifte tøjet ud oftere , eller have et større udvalg i tøjskabet.

Junarose ser måske ved første øjekast ud til kun at være målrette til det yngre segment, men det meste af tøjet kan ikke tilskrives nogen bestemt alder. Det kan se flot ud og passe både unge og ældre. Derfor henvender Junarose sig til rigtig mange. Detaljerne er ofte meget feminine, klassiske og tidsløse. Derfor er Junarose hurtigt blevet en stor success på meget kort tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top