Hvorfor koster det noget at sende en pakke?

Når du handler hos Curvii er det tøj du køber. Vi er en online tøjvirksomhed, og har ikke selv en fragtservice. For at man ikke selv skal kontakte Postnord for at få sin pakke tilsendt, har vi lavet en aftale med dem. Det gør at du online hos os, kan købe en fragtlabel vi sætter på din pakke, så den enten lander hos dig, eller i en pakkeboks i tæt på. Det er nu engang meget nemmere.

Prisen er noget Postnord bestemmer. Jo flere kunder der får sendt deres pakker fra os, des billigere bliver det. Derfor kan man opleve forskellige priser fra webshop til webshop.

Hvorfor koster det så noget at sende retur?

Kan det virkelig passe at man skal betale for at få sendt noget retur til os? Vi har spurgt Postnord om det samme. De melder tilbage at de har lavet en rundspørge, men ingen chauffører hos dem vil arbejde gratis for at sende noget tilbage til os. Øv. Det ville ellers være rigtig flinkt af dem, men det er rigtig svært at få nogle til at arbejde gratis. Når man nu får det udlagt sådan, er det faktisk heller ikke så svært at forstå.

Kan vi hos Curvii så ikke bare betale for returfragten? Det vil være lidt det samme som at købe et par bukser i en butik, og så bagefter forlange at butikken betaler for din benzin, p-billet og evt. tid, hvis du fortryder og vil levere varen tilbage. Det er ikke helt fair. Så vil priserne på produkterne bare stige, og så er man jo lige vidt.

Hvad kan man så gøre?

Er du fortvivlet, så hæng på, der er godt nyt forude. Du har faktisk 3 muligheder. Enten kan man selv lege postmand, og kører pakken hen til os. Det er der nogle der gør, men mest dem der bor i nærheden.

En anden mulighed er at tage ned på sit posthus, og købe en fragtlabel. Prisen er noget Postnord, GLS eller en af de andre fragtudbydere bestemmer. Vi er på ingen måde herre over hvad det skal koste, vi sælger jo blot tøj.

Sidste mulighed er at købe en returlabel hos os. Det er ikke et produkt vi selv har, men i samarbejde med Postnord, kan vi sælge deres returlabels direkte på webshoppen. Da det ikke er vores produkt, bestemmer vi heller ikke selv prisen her, men ofte er det faktisk billigere at købe en returlabel hos os, end nede på posthuset. Du kan købe en returlabel lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top