Hvilket badetøj er rigtigt for dig?

Har du styr på badetøjet her til sommer? Ellers se med i videoen, hvor Kirsa fortæller om det forskellige badetøj, vi har på shoppen.

Nu er der badetøj 👙 😍☀️👉🏻 https://www.curvii.dk/badetoj-i-store-stoerrelser

Gepostet von Curvii am Mittwoch, 17. Juni 2020

Se vores store udvalg af badetøj her.

NY badedragt fra Mirou

Der er kommet ny badedragt fra Mirou. Denne badedragt er en ideel løsning, når du skal bade enten på standen eller i poolen.

Det er en badedragt, som skjuler maven lidt grundet vandfaldseffekten på maven. Lagene betyder, at maven syner mindre, og den er derfor helt perfekt, da den giver en smuk effekt på maven.

Curvii-badekjolen

Badekjolen er perfekt, når du gerne vil dække det øverste af dine lår, samt minimere fokus på maven. Badekjolen gør, at man føler sig en smule mere påklædt end en normal badedragt.

Denne badekjole er med en pink stribe, hvilket er Curvii-badedragten, da det kun er hos Curvii, du kan få denne farve. Badekjolen er skøn at have på, og man føler sig godt tilpas i lige netop denne style.

Bikinien

Bikinien er for nogle en mere vovet udgave af badetøjet. Bikinien gør, at man ikke kan skjule maven, men den har mange andre fordele. Bikinien med bøjle giver et helt fantastisk hold ligesom en bh. Derudover føler mange sig flere fri ved at have en bikini på.

Denne bikini er fra Plaisir og er god til at sætte fokus på de gode ting. Bikini-toppen sætter fokus på barmen og trusserne kan spændes op i siderne, hvilket betyder at skæringen på lårene bliver højere, og benene syner længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top