Hvad skal der i din sommerferie kuffert?

Sommeren nærmer sig og feriedestinationen er måske allerede bestemt. Sommertøjet vælter frem i landets butikker og webshops og du skal måske snart til at finde ud af, hvad der skal pakkes i kufferten. Jeg har derfor sat mig til at finde ud af, hvad der er nødvendigt at pakke i kufferten, når man skal på ferie.

Sommer kuffert

Herunder kommer mit bud på de absolutte must-haves i sommerferie kufferten:

Du kan også se en masse ideer til din sommerferie kuffert hos Curvii HER

Badetøj

En ting vi ikke kommer udenom er som regel badetøjet. Heldigvis er der mange muligheder for at få præcis det badetøj, som du føler dig komfortabel i. Er du ikke til bikinien eller den almindelige badedragt, er der mulighed for at vælge en tankini eller en badekjole. Badekjolerne fås i mange forskellige længder, alt efter hvor meget af dine lår du ønsker at dække. Så find det badetøj du har det bedst i og pak det ned i kufferten.

Find det store udvalg af badetøj hos Curvii HER

Før og efter svømmeturen

Når man er på ferie er der ofte et lille stykke vej hen til poolen eller badestranden. Her er det rart at have noget, man kan tage udover sit badetøj. Det du vælger skal gerne være i et åndbart og let materiale, da dette tørre hurtigere end en bomuldskjole eksempelvis ville gøre. Samtidigt er det rart at finde noget, der sidder løst på kroppen, da det er mest behageligt, når du skal have tøjet på igen, efter svømmeturen.

Ovenover her, er der vist et par eksempler fra Zhenzi. Men der er selvfølgelig også mange andre muligheder. Det vigtigste er, at det er noget du føler dig godt tilpas i, også når det kommer udenpå vådt badetøj

Skånebukserne

Skånebukser fra Curvii.dk

Har du problemer med friktion imellem lårene, når det er varmt? – Det har jeg. Jeg får de mest smertefulde gnidningsmærker, hvis jeg ikke har noget på mine lår.
Jeg blev derfor lykkelig, da jeg opdagede skånebukserne, eller gudebukserne, som nogle vil kalde dem. Det er det man i gamle dage ville betegne som cykelshorts. I dag er de bare designet specielt til at blive brugt under tunikaer og kjoler, når det er varmt.
De beskytter lårene imod gnidning, og forhindre ømme inderlår.

Du kan købe skånebukserne i mange forskellige materialer og farver. Nogle har også fine blondedetaljer.

Se det stor udvalg af skånebukser hos Curvii HER

Til dagtimerne

Afslappende kjoler

En sand vinder på sommerferien er den gode afslappende kjole. En kjole der er lavet i et dejligt og åndbart materiale og som har en pasform, hvor man føler, man har masser af rummelighed.
Den løst hængende kjole er ekstra behagelig i det varme vejr. Her er en viskose kjole fra blandt andet Zhenzi eller Adia altid et godt bud.
Alternativt er skjortekjolerne fra Only Carmakoma. De er ikke just løst hængende, men har en dejlig pasform, der nemt kan bruges både til strand, by og senere en tur på restaurant.

Se alle ferie kuffert ideerne hos Curvii HER

Den uundværlige nederdel

Nederdel med skånebukser

Er du mere til bluse end kjole, skal du have fundet nogle gode shorts, capribukser og nederdele, du kan bruge til. Hvis du pønser på at have nogle nederdele med i kufferten, må du ikke glemme de uundværlige nederdele med skånebukser fra Zhenzi. Dejlige strækbare nederdele, med fast og justerbar linning. Men vigtigst af alt er, at der simpelthen er indbygget skånebukser, så man kan passe godt på sine lår. Disse nederdele kommer i mange forskellige farver og er et kæmpe sommerhit hvert år i Zhenzi’s sommerkollektion.

Find Zhenzi nederdelen med skånebukser hos Curvii HER

Find shorts HER. Capribukser HER og nederdele hos Curvii HER

De åndbare bluser

Hvilke bluser skal du så pakke i kufferten? Her skal du tænke på samme måde som med kjolerne. Nemlig at det først og fremmest skal være et behageligt og åndbart materiale. Gå efter bomuld, viskose og bambus, så kommer du rigtigt langt. Vælg derefter bluser med den pasform, som du føler dig bedst tilpas i, så kan du rigtigt nyde din ferie.

Til restauranten om aftenen

Er du tit ude at spise om aftenen på din ferie og kan du godt lide ikke bare at ligne en turist, når du gør det? – Så husk at tage noget tøj med, som du tænker kan bruges til netop dette formål. Det må gerne være tøj som du også kan finde på at bruge om dagen, så kufferten ikke bliver alt for fyldt.
Herunder kommer nogle forslag til aftenens sommer ferie outfits.

De “lange” sommerkjoler

Sommerlig, elegant, fin og behagelig. Dette er bare nogle af de ord man kan bruge om de lange sommerkjoler. Man har det super godt i dem og samtidigt føler man, at man er bare lidt mere dressed-op, end hvis man har den knælange kjole på. Igen, tænk over materialet og ellers find den lange kjole, som du føler dig både lækker og godt tilpas i.
Brug kjolen med en cardigan til skuldrene hvis det er lidt køligt. Du kan sagtens have en flad sandal på, uden at det gør noget.

Find masser af sommerkjoler hos Curvii HER

Dejlig sommer sæt

Hvis du ikke er til de lange kjoler, er der heldigvis andre muligheder, som stadige er perfekte til en aftentur på restauranterne. Flotte print, prikker eller striber. Uanset hvad du er til, er der et sæt der passer til dig.
Brug dem i stedet for den lange kjole og se mindst lige så smart og elegant ud.

Se de mange forslag i vores sommerferie kuffert hos Curvii HER

Selvpleje og forkælelse

meraki produkter

Når man er på ferie må man gerne forkæle sig selv. Men man er også nød til at pleje sin hud og sine læber hvis man kommer et sted hen, hvor der er meget varmt. Sørg derfor for at tage den gode ansigtscreme, læbepomade, og eventuelt også en Face Mist med, som er en fugtgivende spray til ansigtet.

Se alt meraki hos Curvii HER

Se alle ideer til din sommerferie kuffert hos Curvii HER

Back to Top