Hvad skal der i din sommerferie kuffert?

Sommeren nærmer sig og feriedestinationen er måske allerede bestemt. Sommertøjet vælter frem i landets butikker og webshops og du skal måske snart til at finde ud af, hvad der skal pakkes i kufferten. Jeg har derfor sat mig til at finde ud af, hvad der er nødvendigt at pakke i kufferten, når man skal sydpå.

Sommer kuffert

Herunder kommer mit bud på de absolutte must-haves i sommerferie kufferten:

Du kan også se alle ideer til din sommerferie kuffert hos Curvii HER

Badetøj

Badetøj fra Curvii.dk

En ting vi ikke kommer udenom er som regel badetøjet. Heldigvis er der mange muligheder for at få præcis det badetøj, som du føler dig komfortabel i. Er du ikke til bikinien eller den almindelige badedragt, er der mulighed for at vælge en tankini eller en badekjole. Badekjolerne fås i mange forskellige længder, alt efter hvor meget af dit lår du ønsker at dække. Så find det badetøj du har det rart i og pak det ned i kufferten.

Find et stort udvalg af badetøj hos Curvii HER

Før og efter svømmeturen

Sort chiffon tunika fra Zhenzi.

Når man er på ferie er der ofte et lille stykke vej hen til poolen eller badestranden. Her er det rart at have noget, man kan tage udover sit badetøj. Det du vælger skal gerne være i et fast, åndbart og let materiale, da dette tørre hurtigere end en bomulds kjole eksempelvis ville gøre. Samtidigt er det rart at finde noget, der sidder løst på kroppen, da det er mest behageligt, når du skal have tøjet på igen, efter svømmeturen.

Ovenover er vist en chiffon tunika fra Zhenzi, som er er lavet i fire forskellige farver. Men der er også mange andre muligheder. Det vigtigste er, at det er noget du føler dig godt tilpas i, også når det kommer udenpå en våd badedragt.

Skånebukserne

Skånebukser fra Curvii.dk

Har du problemer med friktion imellem lårene, når det er varmt? – Det har jeg. Jeg får de mest smertefulde gnidningsmærker, hvis jeg ikke har noget på mine lår.
Jeg blev derfor lykkelig, da jeg opdagede skånebukserne, eller gudebukserne, som nogle vil kalde dem. Det er det man i gamle dage ville betegne som cykelshorts. I dag er de bare designet specielt til at blive brugt under tunikaer og kjoler, når det er varmt.
De beskytter lårene imod gnidning, og forhindre ømme inderlår

Du kan købe skånebukserne i mange forskellige materialer og farver. Nogle har også fine blondedetaljer.

Se det stor udvalg af skånebukser hos Curvii HER

Til dagtimerne

Afslappende kjoler

En sand vinder på sommerferien er den gode afslappende kjole. En kjole der er lavet i et dejligt og åndbart materiale og som har en pasform, hvor man føler, man har masser af rummelighed. Den løst hængende kjole er ekstra behagelig i det varme vejr og så skjuler det jo også alle de ting, vi ikke er så glade for. Her er en maxi- eller bomuldskjole fra Zizzi bl.a. altid et godt bud. Alternativt er de gode “maveskjuler kjoler” fra Zhenzi, også et sikkert hit. De er ikke løst hængende, men har en dejlig undertop i viskose jersey, som er utroligt behagelig mod huden.

Se alle ferie kuffert ideerne hos Curvii HER

Den uundværlige nederdel

Nederdel med skånebukser

Er du mere til bluse end kjole, skal du have fundet nogle gode shorts, capri-bukser og nederdele, du kan bruge til. Hvis du pønser på at have nogle nederdele med i kufferten, må du ikke glemme de uundværlige nederdele med skånebukser fra Zhenzi. Dejlige strækbare nederdele, med fast og justerbar linning. Men vigtigst af alt er der indbygget skånebukser, så man kan passe godt på sine lår. Disse nederdele kommer i mange forskellige farver og er et kæmpe sommerhit hvert år i Zhenzi’s sommerkollektion.

Find shorts, capri-bukser og de gode nederdele hos Curvii HER

De åndbare bluser

De åndbare bluser

Hvilke bluser skal du så pakke i kufferten? Her skal du tænke på samme måde som med kjolerne. Nemlig at det først og fremmest skal være et behageligt og åndbart materiale. Gå efter bomuld, viskose og bambus, så kommer du rigtigt langt. Vælg derefter bluser med den pasform, som du føler dig bedst tilpas i, så kan du rigtigt nyde din ferie.

Til restauranten om aftenen

Er du tit ude og spise om aftenen på din ferie og kan du godt lide ikke bare at ligne en turist, når du gør det? – Så husk at tage noget tøj med, som du tænker kan bruges til dette formål. Det må gerne være tøj som du også kunne finde på at bruge om dagen og det skal selvfølgeligt være sommerligt og rart. Herunder kommer nogle forslag til aftenens sommer ferie outfits.

De lange kjoler

Den lange sommerkjole

Sommerlig, elegant, fin og behagelig. Dette er bare nogle af de ord man kan bruge om de lange sommerkjoler. Man har det super godt i dem og samtidigt føler man, at man er bare lidt mere dressed-op, end hvis man har den knælange kjole på. Igen, tænk over materialet og ellers find den lange kjole, som du føler dig både lækker og godt tilpas i.
Brug kjolen med en cardigan til skuldrene hvis det er lidt køligt. Du kan sagtens have en flad sandal på, uden at det gør noget.

Find masser af lange sommerkjoler hos Curvii HER

Åndbart buksesæt

Flotte buksesæt

Hvis du ikke er til de lange kjoler er der en anden smart trend, som er perfekt til aftenerne på restauranterne. Nemlig de matchene buksesæt, som der er så mange af i sommerens kollektioner. Flotte print, prikker eller striber. Uanset hvad du er til, er der et sæt der passer til dig. De er lavet i lette viskose kvaliteter og er helt fantastiske at have på. Brug dem i stedet for den lange kjole og se mindst lige så smart og elegant ud.

Se flere matchende buksesæt hos Curvii HER

Selvpleje og forkælelse

meraki produkter

Når man er på ferie må man gerne forkæle sig selv. Men man er også nød til at pleje sin hud og sine læber hvis man kommer et sted hen, hvor der er meget varmt. Sørg derfor for at tage den gode ansigtscreme, læbepomade, og eventuelt også en Face Mist med, som er en fugtgivende spray til ansigtet.

Se alt meraki hos Curvii HER

Et særligt produkt jeg vil gøre reklame for er dog Repair Balm fra meraki:

meraki repair balm

Denne creme kan redde dig i de fleste situationer. Den kan både klare sprukne læber, solskoldning, smårifter, insektbid og meget andet. Cremen er altid god at have i tasken og så er den samtidigt drøj i brug.

Læs mere om cremen hos Curvii HER

Se alle ideer til din sommerferie kuffert hos Curvii HER

Back to Top