Hov, er det ikke?

Der bliver grinet meget – rigtig meget. Havde man taget sit sure ansigt på fra morgenen af, bliver det meget hurtigt byttet ud med et stort smil og der kommer også helt naturligt et grin på. Årsagen er simpel. Der er ikke den store opskrift med masser af ingredienser, bare én enkelt: Rosa Kildahl.

Alle kender hende – Rosa fra Bagedysten. Ansigtet – smilet. Let genkendeligt. Og vi hos Curvii er stolte af, at kunne fortælle at vi har indgået en aftale med hende. I vil se hendes ansigt i forbindelse med vores varer, vores markedsføring og på vores site.

Det var egentlig meningen, at den aftalte fotosektion skulle have fundet sted udendørs, men der havde vi nok været en smule for optimistiske. Det sneede den pågældende dag – faktisk var der varslet snestorm i Sønderjylland. Vi ændrede datoen – og stedet.

Chance of plans. Så i stedet for havnen i Glyngøre, blev det til et fedt fotostudie hos fotograf Michael Damgaard i Herning.

Her var der meget andet end blot knips og blitz lyde. Snakketøjet stod ikke stille. Drillerierne var mange og der var ikke langt mellem grin og høj latter. Rosa er på ingen måde bleg for at byde ind med hvad hun tænker, føler eller synes – og det kommer der kun endnu mere gang i lattermusklerne af.

 Et par af Rosas kommentar igennem dagen, der gav smil på læben:

Hvis du nu knipser lige så mange gange på det kamera, som du snakker om hvad det er jeg skal gøre, kunne det være at vi allerede var færdige…”

Om det er noget jeg optræder med til byfester? Næh, det er bare noget jeg kan…”

Hvis Gud ville at den her skjorte skulle være mere åben, havde der jo været sat knapper i, ikke?”

”Du synes ikke jeg er høj nok…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top