Græskarsuppe er en sand efterårs klassiker. Det smager skønt og det er nemt at lave.
Det skal du bruge til græskarsuppen:
- 1 Hokkaido græskar
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 1 pakke flødeost
- Lidt cayenne peber, salt og peber
- Brød og cremefraiche
Du kan også bruge “De paprika ristede græskarkerner” fra denne opskrift til at pynte med og give lidt ekstra knas.

Sådan gør du:
- Vask græskarret og rens det for kerner og skær det ud i mellemstore stykker. Behold bare skrællen på, den bliver blød når det koges og blendes.
- Steg de hakkede løg og hvidløg i en gryde til de er bløde og gyldne og tilsæt så græskarret. Steg det hele lidt mere.
- Tilsæt vand og bouillon og kog i ca. 20 min.
- Blend suppen og tilsæt flødeosten. Blend igen til suppen er jævn og cremet.
- Tilsæt til sidst cayenne peber, salt og peber efter smag. Måske endda lidt ekstra pynt.
Denne supper er ekstra lækker serveret med brød og cremefraiche.
🎃 Velbekomme 🙂