Græskarsuppe

Græskarsuppe er en sand efterårs klassiker. Det smager skønt og det er nemt at lave.

Det skal du bruge til græskarsuppen: 

  • 1 Hokkaido græskar
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • pakke flødeost 
  • Lidt cayenne peber, salt og peber
  • Brød og cremefraiche 

Du kan også bruge “De paprika ristede græskarkerner” fra denne opskrift til at pynte med og give lidt ekstra knas.

Græskarsuppe med knas
Lækker efterårs græskarsuppe med pynt

Sådan gør du:

  1. Vask græskarret og rens det for kerner og skær det ud i mellemstore stykker. Behold bare skrællen på, den bliver blød når det koges og blendes.
  2. Steg de hakkede løg og hvidløg i en gryde til de er bløde og gyldne og tilsæt så græskarret. Steg det hele lidt mere.
  3. Tilsæt vand og bouillon og kog i ca. 20 min.
  4. Blend suppen og tilsæt flødeosten. Blend igen til suppen er jævn og cremet.
  5. Tilsæt til sidst cayenne peber, salt og peber efter smag. Måske endda lidt ekstra pynt.

Denne supper er ekstra lækker serveret med brød og cremefraiche.

🎃 Velbekomme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top