Glæd dig: ADIA går live

Et velkendt og smilende ansigt hos brandet ADIA, Hanne Trillingsgaard kiggede forbi fotostudiet hos Curvii, for lige at være med til at fortælle jer via Facebook, at I, på onsdag den 21. april, inviteres til et stort live ADIA event på netop Facebook.

Onsdag den 21. april kl. 13 går det løs. Det skal handle om sommerstyles og Hanne byder naturligvis ind med gode og nyttige tips & tricks.

Navnet ADIA betyder rigdom eller gave på afrikansk, og med det i mente, skal der naturligvis være bonusser til alle, der kigger med.

– Vi lægger en fin rabatkode ind til alle, der er med på liveeventen onsdag eftermiddag, lyder det fra Kirsa Jespersen, som også afslører at der naturligvis vil være konkurrencer undervejs.

– Men her er du nødt til at følge med live på Facebook onsdag for at være med, siger hun.

ADIA er et dansk attraktivt mærke i plus size størrelser. Moderne, råt og afslappet mødes med et feminint look og er designet og udviklet specielt til kvinder med kurver og derfor er pasformen i højsæde.

Med fire årlige kollektioner er der hele tiden nyheder på hylderne og ADIA er helt fremme når det handler om at tilbyde den moderne kvinde et bredt udvalg af produkter, så hun har hvad hun skal bruge til enhver lejlighed. ADIA tilbyder nemlig et bredt sortiment af smarte toppe, skønne tunikaer og kjoler, lækkert strik, masser af lækre basisvarer og meget mere – og så er det alt sammen i store størrelser. Og i en attraktiv prisklasse.

Find ADIA på Curvii shoppen lige her https://www.curvii.dk/maerker/adia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top