Er du en Gozzip pige?

Vi var mange, der havde glædet os til at det skulle blive tirsdag den 30. marts. Dagen hvor vi sammen med kvinden bag og designeren af Gozzip kollektionen, Dorthe Hagner havde planlagt en live udsendelse på Facebook.

Ind ad døren kom hun – smilende som altid, og ja, hun indrømmede at hun var en smule nervøs forud for dagens store opgave. Ikke så meget for at stille sig op foran kameraet, men mere dét at hun ikke er vant til det.

– Det er lidt udenfor min komfort zone, sagde hun, mens hun inden showet, fik helt styr på sine mange styles og rækkefølgen heri.

At designeren selv stiller sig op og viser sine designs, har en afgørende betydning for dem, der ser med.

– Vi skal vise frem, give gode tips og tricks. Vise lidt stylingstips og fortælle lidt om, hvad vi alle kan glæde os til i sommer kollektionen, lød det fra Dorthe forud for at der blev sendt direkte billeder ud i æteren.

Undervejs kom der en del spørgsmål fra de mange, der kiggede med. Spørgsmål omkring aldersgruppe i Gozzip kollektionen. Og om styling. Omkring det at bære kjoler.

– Jeg elsker kjoler, sagde Dorthe og understregede, at hun selv er en sand kjolepige.

– Det at bære en kjole, har egentlig ikke noget at gøre med, hvordan man ser ud eller hvor høj man er. Selv er jeg “kun” 165 cm – og jeg elsker kjoler! Jeg har dog hørt mange sige, at fordi de ikke er ret høje, kan de ikke gå i kjole. Af den samme grund har jeg til Gozzip kollektionerne designet både en skinnebenslængde og en maxikjole, ud over at der ofte også er en tunika udgave og måske en bluse i samme serie. Det er dog ikke sikkert, bare fordi jeg tegner det, at butikken – i det her tilfælde Curvii, vælger at tage alle stylesene hjem, siger hun.

Man skal klæde sig i det, man har det godt i. Det vigtigste er, at man har det godt i det man har på. Sæt det sammen som man lyster, men man må gerne tage chancer og mikse lidt på kryds og tværs. Bukser under kjoler. Farver og mønstre. På den måde får man jo mere ud af sin garderobe. Om det er vovet eller man fortrækker at køre det lidt mere sikre look, det er op til hvem man er.

– En Gozzip pige er sig selv. Og om hun er 35 år eller 65, det har ingen betydning.

58 minutter gik stærkt. Dorthe klarede det til UG og med Kirsa bag tasterne og som ”true partner i crime” ved mikrofonen, blev det på intet tidspunkt kedeligt. Mange så med og der var godt gang i dialogen undervejs – også med via tasterne.

Højt humør, masser af tricks, lækre styles og den sødeste designer i studiet. Tak for besøget til Dorthe.

Hvis du ikke allerede følger Curvii på Facebook, så kig med her:

https://www.facebook.com/curvii

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top