Efterårs Gozzip

Stativerne er linet op. Den ene lækre sag efter den anden hænger klar på bøjle – klar til at blive bestilt. Til at komme på hylden og klar til at du meget snart kan handle den i shoppen her hos Curvii.

 – Der er dog tale efterårsvarer, og selvom vi alle hunger efter sommeren, så glæder man sig alligevel lidt til at man kan få fingrene i disse lækkerier, ikke sandt, lyder det fra Sales Manager og designer hos Sandgaard, som står bag brandet Gozzip, Dorthe Hagner.

Dagens varer bliver leveret til efteråret.

Kirsa og Kent er på indkøb hos Gozzip. Et velkendt brand, som udover at være meget populært på shoppen og være leveringsdygtige i både lækkert design også leverer varer i den bedste kvalitet.

– Ingen tvivl om at Gozzip er en super god samarbejdspartner, siger Kirsa, som altid glæder sig til at handle ind til shoppen.

– Man får bare altid lyst til at tage det meste med sig hjem, og det kan man ikke. Tålmodet bliver sat på prøve og oveni det skal man vælge ting til og fra. Det er ikke altid nemt.

Noget er langt, noget er kort. Der er kjoler, tunikaer, bluser. Vi ser lidt strik og en del viskose. Smukke efterårs farver. Mønstret og ensfarvet. Striber. Dyreprint er stadig på bøjlerne. Sort. Karry og så det nye – paprika.

Dorthe præsenterer. Kent og Kirsa vurderer. Der kigges på tal fra lignede varer i sortiment fra tidligere. Hvilke styles solgte godt?

Der er da klassiske. De nye. De enkle og de måske lidt mere vovede.

Kirsa og Kent kender deres kunder. De ryster ikke meget på hånden over hvad der skal i kurven, og de bliver hjulpet godt på vej af Dorthe, som ikke er bleg for at sige at den her er et sikkert hit eller det modsatte på Curvii shoppen.

Der er efterårskollektionen. Så kommer Gozzip Black kollektionen. Et brand til hende – typen, der måske tør lidt mere, forklarer Dorthe.

– Og så er vi i den situation at der er lidt af en vinterkollektion. Det er grundet situationen med levering, at vi viser det lidt oveni hinanden denne gang – men det gør det jo ikke mindre smukt…

Hold øje med Curvii på Facebook på tirsdag den 30. marts 2021 kl. 13:00 når Dorthe Hagner kommer forbi og sender LIVE.

Pssst… Hun har overraskelser med i kurven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top