EcoVero fra Pont Neuf

Pont Neuf er kendt for tøj i særlig god kvalitet. Nu lancerer de også en kollektion lavet i EcoVero, der er bæredygtigt når det er bedst.

EcoVero fra Pont Neuf

EcoVero er en speciel type viskose der, som almindelig viskose, er lavet på cellulose, altså fibre fra træer. Fibrene er super bløde, og ender ud til det vi kalder for viskose. Noget af det mest eftertragtede materiale, i forhold til pris.

Det særlige ved EcoVero viskosen er, at for hvert træ der bliver brugt i produktionen, bliver der plantet et nyt. Herved ødelægger man ikke naturen, og man kan altså købe tøj med god samvittighed. Skulle man gøre det endnu bedre, kunne man plante to træer, for hvert brugt, men det kan være det kommer i EcoVero+ udgaven måske.

Pont Neuf har i første omgang lavet en lille kollektion i sort og hvid som du finder lige her: https://www.curvii.dk/maerker/pont-neuf/baeredygtig-toj-fra-pont-neuf

Den første kollektion indeholder tunika og kjoler, med præcis den samme gode pasform, som vi kender det fra alle andre Pont Neuf styles. Prisen er også på samme kendte niveau, så der er heller ikke en hage her. Faktisk får man svært ved at finde noget dårligt om den nye kollektion. Det er da kun at man ikke har tænkt på det hele meget før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top